Τα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Πρεμιέρες, ανδρικά βραβεία GQ κι ένα Φεστιβάλ Βενετίας να τρέχει παράλληλα. Τα beauty looks της εβδομάδας ήταν ουκ ολίγα! Και ξοδέψαμε αρκετές ώρες χαζεύοντας όλες αυτές τις photo για να καταλήξουμε στα αγαπημένα μας beauty looks. Όμως, ποιο θα είναι ΤΟ(!) καλύτερο beauty look της εβδομάδας; Ας ψηφίσουμε!

Olivia Wilde

/

Με ένα ombre που ξεκινάει από το ύψος του αυτιού και κάτω, χαλαρούς κυματισμούς και βαθύ κόκκινο ματ κραγιόν η Olivia Wilde έκλεψε τις εντυπώσεις την περασμένη εβδομάδα. Και αναλύοντας το μακιγιάζ της, το ιδιαίτερο εδώ είναι ότι παίζει πολύ έξυπνα με τις υφές: τα ματ χείλη της έρχονται σε όμορφη αντίθεση με τις λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά και την shiny σκιά περιμετρικά του ματιού.

Emma Watson

/

Σε αντίθεση με τις τάσεις του Χειμώνα που θέλουν την παντελή απουσία ρουζ, η Emma Watson βάσισε το μακιγιάζ της στις γενναίες δόσεις ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα. Όμως, από τα νέα trends φρόντισε να κρατήσει τα παχιά και οριοθετημένα φρύδια τα οποία ήταν χτενισμένα προς τα πάνω, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ανοδικότητα στα μάτια.

Kate Moss

/

Η Kate Moss δεν κάνει ακρότητες στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Την βλέπουμε πάντα με χαλαρούς κυματισμούς, ενώ όταν δεν φοράει έντονο κραγιόν φροντίζει να έχει πάντα μια μικρή λεπτομέρεια που θα σχολιαστεί από τα beauty sites. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το περίγραμμα των ματιών της το έχει κάνει με ένα μελιτζανί μολύβι που κάνει το βλέμμα της πιο μυστηριώδες και τονίζει και το χρώμα των ματιών της.

Scarlett Johansson

/

Στο Φεστιβάλ Βενετίας η Scarlett εμφανίστηκε με ένα σύγχρονο σινιόν, αρκετά messy. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έκανε focus στα μάτια με μια γραμμή eyeliner κατά μήκος, η οποία, όμως, προεκτείνονταν προς την εξωτερική γωνία.

/

Lily Aldridge

/

Με sombre χρώμα στα μαλλιά (soft+ ombre), απαλούς κυματισμούς μόνο στο τελείωμα κι ένα smokey που μοιάζει να έχει γίνει μόνο με μολύβι ματιών, το top model είχε ένα πολύ ωραίο beauty look.

Nicole Richie

/

Τον τελευταίο καιρό η Nicole Richie έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της. Το edgy καρέ της πηγαίνει πολύ και το μακιγιάζ που τονίζει την υγεία του προσώπου της χωρίς υπερβολές, ακόμη περισσότερο!

Doutzen Kroes

/

Η Doutzen Kroes γνωρίζει πως το μυστικό για να αναδείξεις την φυσική σου ομορφιά είναι να πεις όχι στα βαριά make up, τους τόνους λακ και τις υπερβολές. Και αυτό ακριβώς κάνει! Εδώ την βλέπουμε με messy hair, ένα από τα σημαντικότερα beauty trends του Φθινοπώρου!

Read More

And More