Ξέρουμε ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποίησαν Lupita και Jessica Biel στα Όσκαρ!

Μπορεί από την βραδιά των Oscar να μας χωρίζουν κάποιες μέρες, αλλά όσο στο mail μου φτάνουν info από ποια διάσημη χρησιμοποίησε ποια προϊόντα ή άλλες λεπτομέρειες για τα beauty looks των πιο μεγάλων stars αυτού του πλανήτη, οφείλω να σε ενημερώνω! Το τελευταίο update, λοιπόν, που είχαμε σε σχέση με τα Oscar είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν η Jessica Biel και η Lupita Nyong’O η οποία κέρδισε και το αγαλματίδιο για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο.

Jessica Biel

/Η make-up artist Kayleen McAdams χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών Kiehl’s Creamy Eye with Avocado και την ενυδατική κρέμα Ultra Facial Cream στη Τζέσικα Μπίελ πριν από τα Oscars. Γιατί ο καλύτερος καμβάς για έναν make-up artist είναι μια υγιής επιδερμίδα!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ:
Ξεκίνησα την προετοιμασία της επιδερμίδας του προσώπου και των ματιών χρησιμοποιώντας τα Kiehl’s Ultra Facial Cream και Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado, ώστε να δημιουργήσω την ιδανική βάση για να «πατήσει» το μακιγιάζ.
Τέλος, χρησιμοποίησα στα χείλη της ένα παχύ στρώμα από το Kiehl’s Facial Fuel No-Shine Lip Balm ώστε να ενυδατώσει τα χείλη της όση ώρα εγώ έβαφα τα μάτια της.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ:
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ: Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ: Kiehl’s Ultra Facial Cream
LIP BALM: Kiehl’s Facial Fuel No-Shine Moisturizing Lip Balm

Lupita Nyong’o

/Ο Μake-up artist Nick Barose χρησιμοποίησε το Kiehl’s No Sine Lip Balm στα χείλη της Lupita Nyong’o ώστε να διατηρήσει τα κόκκινα χείλη της ζουμερά για όσο περισσότερο διάστημα γίνεται, αποφεύγοντας έτσι το σκάσιμο των χειλιών.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ:
EYE LINER: Lancôme Artliner 24H Bold Color Precision Eyeliner in Sapphire
LIP BALM: Kiehl’s No Shine Lip Balm
ΚΡΑΓΙΟΝ: YSL Rouge Pur Couture in #1 Le Rouge
BLUSH: Lancôme Blush Subtil in Aplum

Read More

And More