Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τις…madest εμφανίσεις στα MAD! Από μέσα!

Η μέρα που ακολουθεί ένα μεγάλο event είναι όλο τηλεφωνήματα, πολλά tips και άλλα τόσα info! Γιατί εμείς εδώ στο TLIFE θέλουμε να μαθαίνεις τα beauty νέα από μέσα και όλα όσα προηγήθηκαν backstage πριν οι διάσημες περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Κι ευτυχώς για εμάς (και εσένα!) εδώ στο TLIFE έχουμε συνεργάτες που τους αγαπάμε και μας αγαπούν και μας τα αποκαλύπτουν όλα! Να, λοιπόν, τι μας είπαν οι make up artists, οι hair stylists και stylists για κάθε ένα look ξεχωριστά…

Παντελής Τουτουντζής: “Το κραγιόν που φορούσε η Ελένη Φουρέιρα ήταν το Angel με ανανεμειγμένο concealer”

“Για κάθετι που κάνουμε με την Ελένη αποφασίζουμε σε συνδυασμό με το ενδυματολογικό. Η Ίρις Λεονταρίτη, λοιπόν, επέλεξε για εκείνη την βραδιά Βρεττό Βρεττάκο. Επρόκειτο για ένα πολύ επιβλητικό adrogyne look το οποίο μας έβγαλε μια 70’s διάθεση. Κάναμε μια πολύ καλοκαιρινή βάση αναμειγνύοντας make up με ενυδατική και ουσιαστικά το τοποθετήσαμε τοπικά σε κάποια σημεία και όχι σε όλο το πρόσωπο. Παχύναμε τα ήδη παχιά φρύδια της, γιατί τα έχουμε αφήσει να μεγαλώσουν, και προσθέσαμε λίγες βλεφαρίδες. Αφού ολοκληρώσαμε με την βάση, με τα δάχτυλά μου της τοποθέτησα ενυδατική στα κόκαλα του προσώπου και τη μύτη, ένα trick που δημιουργεί αυτό το fresh και δροσερό αποτέλεσμα. Στα χείλη ανέμειξα το Angel της MAC με ένα υγρό concealer και βγήκε αυτό το creme- pastel αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τα μαλλιά, τα έκανε ο Αλέξανδρος Στυλιανός. Πρόκειται για ένα επίσης 70’s look με ένα επιθετικό ombre (εξού και αφήσαμε τα φρύδια τόσο σκούρα, ώστε να ταιριάζουν με την ρίζα) και το χτένισμα ήταν εμπνευσμένο από την Farrah Fawcett”.

Δημήτρης Γιαννέτος: “Με την Δούκισσα αλλάξαμε το χρώμα της μισή ώρα πριν τα MAD”

Το ολοκαίνουριο χρώμα στα μαλλιά της Δούκισσας αλλά και η αφέλειά της συζητήθηκε πολύ! “Είναι ένα look που κάναμε ειδικά για την βραδιά των MAD. Εκτός από την αφέλεια, σκουρύναμε τα μαλλιά δύο τόνους, κάτι που έγινε μισή ώρα πριν ξεκινήσει το event. Εξάλλου, της Δούκισσας της αρέσει να πειραματίζεται! Όσον αφορά το make up, τονίσαμε τα μάτια χωρίς υπερβολές και περιγράμματα, παίξαμε με ωραίες γυαλάδες και βάλαμε στα χείλη ένα μπεζ- καφέ που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη τάση”, μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος.
Θέλεις κι εσύ αφέλειες χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου; Δες εδώ την κουμπωτή αφέλεια: πώς φοριέται, πού την βρίσκεις, πόσο κοστίζει!

Κωνσταντίνος Κουτσομίχος: “Θέλαμε για την Ελισάβετ μια μη αναμενόμενη και κόντρα εμφάνιση!”

“Με την Ελισάβετ Σπανού συνεργαζόμαστε εδώ και δύο χρόνια και από τότε που έχει υπάρξει αυτή η συνεργασία κι εκείνη απελευεθερώθηκε! Η Ελισάβετ είναι μια εκρηκτική προσωπικότητα, χωρίς όμως να γίνεται κραυγαλέα και μια κλασική ελληνική ομορφιά! Θέλαμε για εκείνη μια αλλαγή. Εξάλλου, δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα να κάνει κάτι extreme. Η ιδέα να ξυρίσει τα μαλλιά της έπεσε ξαφνικά στο τραπέζι και ήταν κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αρχικά, ξύρισε την μια μεριά και στην συνέχεια και την υπόλοιπη. Και με αυτό τον τρόπο, προέκυψε μια πολύ αυστηρή και sexy εμφάνιση, χωρίς, όμως, να γίνεται προκλητική. Το αρχικό μας concept για τα μαλλιά ήταν να κάνουμε μια μοϊκάνα. ΄Ομως, ο Νικόλας Βιλιώτης ο οποίος δημιούργησε και το κούρεμά της και είναι top hair stylist στην Ελλάδα, πρότεινε να κάνουμε ένα πολύ sleek ponytail. Με τον ίδιο βρεθήκαμε χθες πριν τα βραβεία και καταλήξαμε σε αυτό.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι μικρές αλλαγές. Δεν έχει κανένα νόημα να κόψεις δύο πόντους τα μαλλιά σου. Ενώ μια έντονη αλλαγή θα κάνει την διαφορά! Και εντέλει ήταν ένα look που ταίριαξε τέλεια και με το όλο στιλ. Το ρούχο της ήταν Constantinos Koutsomichos by Fashion Erotokritos, τα παπούτσια της Casadei, το clutch Nine West Haralas και τα κοσμήματα και τα μανικετόκουμπα Kessaris”.

Παντελής Τουτουντζής: “Επίτηδες κάναμε τον κότσο πιο ατημέλητο για να γίνει πιο σύγχρονος και όχι τόσο πριγκιπικός!”

“Και στην Demy δημιουργήσαμε μια πολύ ελαφριά και δροσερή βάση ακολουθώντας την ίδια λογική, δηλαδή αναμειγνύοντας το make up με την ενυδατική και πηγαίνοντας τοπικά. Αφήσαμε τα φρύδια της φυσικά παχιά σε natural shape. Η Demy είναι ένα πρόσωπο που αν της δώσεις άλλο σχήμα στα φρύδια θα χάσει αμέσως την παιδικότητά της! Στα μάτια φορέσαμε μια bronze σκιά της MAC που έκανε τέλειο contrast με το χρώμα των ματιών της και βάλαμε στις βλεφαρίδες τουφάκια, χωρίς μάσκαρα παρά μόνο στις ρίζες. Τα χείλη τα κάναμε μόνο με ένα lip balm στο χρώμα της φράουλας.
Όσον αφορά τα μαλλιά της, δημιούργησα έναν ρετρό κότσο με όγκο και αφήσαμε πολλά τριχάκια. Σκοπός ήταν να πετύχουμε ένα πιο ατημέλητο και σύγχρονο look και όχι έναν πριγκιπικό κότσο!”.

Read More

And More