MADWALK: Λεπτομέρειες από το make up και τα μαλλιά των stars! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Το έχουμε ξαναπεί: κάθε red carpet event εκτός από την lifestyle προσέγγισή του μας δίνει πολύ, πολύ έμπνευση σε make up και μαλλιά. Και να πώς επέλεξαν να εμφανιστούν μερικές από τις αγαπημένες μας διάσημες. Δες τι μας είπαν οι ειδικοί που επιμελήθηκαν το look τους, κλέψε ιδέες για τις δικές σου εμφανίσεις και ψήφισε αυτή που σου άρεσε περισσότερο!

Μαίρη Συνατσάκη

Το hair styling της Μαίρης Συνατσάκη το επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαμοϊλης ενώ το μακιγιάζ έγινε από την αγαπημένη μας εδώ στο TLIFE, Έλσα Πρωτοψάλτη, η οποία μας έδωσε κάποιες λεπτομέρειες (και αποκλειστικές photo, παρακαλώ!) από backstage στιγμές με την Μαίρη στο madwalk.
Για το μακιγιάζ της, η Έλσα Πρωτοψάλτη μας είπε τα εξής: “Επειδή τα ρούχα που φορούσε η Μαίρη ήταν πολύχρωμα, επιλέξαμε να κινηθούμε πιο ήσυχα στο μακιγιάζ. Τοποθετήσαμε έντονες βλεφαρίδες, παίξαμε με χρυσοχάλκινες σκιές στα μάτια, τερακότες και λάμψεις στο υπόλοιπο πρόσωπο. Η Μαίρη, η οποία ήταν και η κεντρική παρουσιάστρια του Madwalk, είχε μόλις τρία λεπτά για να κάνει κάθε αλλαγή, όσο περίπου διαρκούσε η κάθε πασαρέλα. Έτσι, αυτό που ουσιαστικά αλλάζαμε στο μακιγιάζ της ήταν το κραγιόν. Μάλιστα, όταν έκανε και η ίδια catwalk για την BSB όπου και φορούσε ένα μακρύ τζιν φόρεμα με glitter, σετάραμε και τα χείλη της στο ίδιο concept. Ανακάτεψα ένα glitter της Maybelline με κόλα και διαφανές lip gloss ώστε να μπορώ να το αφαιρέσω εύκολα με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ, καθώς η Μαίρη αμέσως μετά το catwalk είχε on και ήταν αδύνατο να παρουσιάσει με το glitter στα χείλη της. Τέλος, μια εντυπωσιακή επιλογή κάναμε και στο τελευταίο outfit όπου τοποθετήσαμε μοβ σκιά στα μάτια και μπλε ηλεκτρίκ μολύβι μέσα στο μάτι. Τονίζει το μελί χρώμα ματιών της Μαίρης και είναι ιδανικό για την Άνοιξη αφού τα μαύρα ή καφέ είναι πλέον πολύ χειμερινά, έως και ξεπερασμένα!”.

Οι αποκλειστικές photo που λέγαμε με λεπτομέρειες από το μακιγιάζ της Μαίρης στα backstage και τα φανταστικά ombre νύχια της!

Και η Μαίρη με ένα ακόμη διαφορετικό outfit, κραγιόν και μαλλιά! Παραπάνω με το φανταστικό beauty & fashion team της: Έλσα Πρωτοψάλτη, Σπύρος Σαμοϊλης και Κώστας Ζήσης.

Δούκισσα Νομικού

H Δούκισσα δεν ξεσήκωσε μόνο με το τραγούδι της αλλά και με το beauty look της! Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια της με μια παχιά γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και nude χείλη.

Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ ήταν σίγουρα μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στα Madwalk. Το Brigitte look που δημιούργησε ο Δημήτρης Σταματίου για εκείνη μας άρεσε πολύ γι’ αυτό και μιλήσαμε μαζί του για όλες τις λεπτομέρειες! Να τι μας είπε:
Μαλλιά: “Θέλαμε να κάνουμε ένα στιλ Brigitte Bardot στην πιο… αμερικάνικη εκδοχή του και να έχουμε μόνο ένα έντονο στοιχείο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν τα μαλλιά. Κάναμε, λοιπόν, ένα χτένισμα με πάρα, πάρα πολύ όγκο. Η τεχνική που χρησιμοποίησα ήταν η εξής: δούλεψα σε στεγνά μαλλιά τα οποία και κρέπαρα. Σε κάθε τούφα που κρέπαρα έριχνα πούδρα για όγκο ώστε να ενισχύσω και το αποτέλεσμα και να εξασφαλίσω και μεγαλύτερη διάρκεια. Όταν κατέβασα τα μαλλιά πέρασα με πρέσα μερικές τούφες αφήνοντας τις άκρες πιο ίσιες για να έχω πιο χαλασμένο αποτέλεσμα. Έπειτα, πήρα δυο- τρία τσιμπιδάκια, έκανα ένα πιάσιμο στην κορυφή και άφησα μερικά τουφάκια δεξιά και αριστερά ακριβώς όπως και η Brigitte. Τέλος, για χαλασμένη υφή στις άκρες πήρα και τις έτριψα με τις παλάμες μου για να φαίνονται πιο τσαλακωμένες”.
Μακιγιάζ: “Θέλαμε να βγάλουμε ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο με στοιχεία από Brigitte. Κάναμε μια πολύ ελαφριά βάση με έντονες γωνίες κάτω από τα ζυγωματικά και το πηγούνι. Στα μάτια δημιούργησα μια πολύ έντονη γραμμή eyeliner και πολύ χοντρή στην άκρη. Στην εσωτερική πλευρά έφερα το eyeliner λίγο πιο κοντά στη μύτη ώστε να μεγαλώσουμε τα μάτια. Αν, όμως, έχεις μάτια που είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Στην συνέχεια, δημιουργήσαμε την γνωστή καρδούλα στα χείλη που είναι πιο παχιά στο άνω χείλος και βάλαμε κραγιόν ματ στο χρώμα του δέρματος. Ολοκληρώσαμε με υγρές γυαλάδες πάνω από τα ζυγωματικά, στο κόκαλο, τη μύτη και το πηγούνι. Επίσης, απλώσαμε ελάχιστη ποσότητα και στο κινητό βλέφαρο και σβήσαμε προς τα φρύδια”.
Προσοχή: αν αντιγράψεις αυτό το look, φρόντισε η γραμμή του eyeliner να καταλήγει ευθεία και όχι προς τα πάνω ώστε να φαίνονται τα μάτια πιο σχιστά.

Demy

Τα μαλλιά της Demy επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Χατζής ενώ το μακιγιάζ της έγινε από τον Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος είναι γνωστός για τα πολύ fresh και δροσερά μακιγιάζ που δημιουργεί με επιδερμίδες που δείχνουν πιο υγιείς από ποτέ. Και ορίστε τι μας είπε ο ίδιος: “Αυτό που ήθελα να πετύχω ήταν ένα μακιγιάζ με έμπνευση από τα red carpet events του εξωτερικού όπου οι stars εμφανίζονται με πολύ φροντισμένες και λαμπερές επιδερμίδες, χωρίς υπερβολές ή focus σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου τους. Κι έτσι το αποτέλεσμα δείχνει πολύ chic, φυσικό και λαμπερό!”. Πώς, όμως, μπορεί να πετύχει κάποια από εμάς αυτό το αποτέλεσμα;
“Αρχικά με μια ενυδατική κρέμα κάναμε μασάζ στο πρόσωπο ώστε να προκαλέσουμε υπεραιμία και να βγάλει το πρόσωπο αυτή την υγιή λάμψη που θέλουμε. Ένα πολύ σημαντικό tip είναι να επιμείνουμε στα οστά και στα σημεία που θέλουμε στην πορεία να έχουν ένταση στη λάμψη. Εκεί τοποθετούμε και την περισσότερη ποσότητα κρέμας και foundation. Έπειτα, περάσαμε ελάχιστες ποσότητες με concealer στις ρινοπαριακές και κάτω από τα μάτια, μετά κάναμε contouring στα ζυγωματικά, τους κροτάφους και τα πλάγια της μύτης με σκούρο compact concealer. Προσθέσαμε πάρα πολύ λίγα τουφάκια βλεφαρίδες, γεμίσαμε τα φρύδια και με δύο κρεμώδεις σκιές δουλέψαμε το κινητό και το ακίνητο βλέφαρο. Η μια σε μπεζ- χρυσό και η άλλη σε πολύ ανοιχτό καφέ. Με cream color base ακουμπήσαμε τα κόκαλα πάνω από τα ζυγωμτικά και με λίγο τερακότα τονίσαμε το βάθος των ζυγωματικών”.
TIP: όταν τελειώσουμε χαμογελάμε και βάζουμε ένα healthy ρουζ στα μάγουλα τοποθετώντας πολύ απαλά το πινέλο πάνω στο σημείο.

Τάμτα

Η Τάμτα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη με τις στιλιστικές και beauty επιλογές της. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν τα πολύ λεπτά κοτσιδάκια στα μαλλιά με έμπνευση από την Αφρική και σε ένα τέλειο ombre. Πολλά like!

Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη επέλεξε ένα sleek ponytail με βαριά χωρίστρα ενώ έπαιξε με τις λάμψεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Στα μάτια τοποθέτησε μια χρυσή σκιά την οποία σέταρε με το shimmering nude κραγιόν στα χείλη.

Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη εμφανίζεται σπάνια αλλά όταν το κάνει φροντίζει να μην περνάει απαρατήρητη! Τα μαλλιά της είχαν τους πιο sexy κυματισμούς που έχουμε δει ποτέ, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ένα smudged smokey, δηλαδή σχεδόν μουντζουρωμένο, που τόνιζε το χρώμα των ματιών της.

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν πολυπειραματίζεται με το make up και τα μαλλιά της και της αρέσει απλώς να τονίζει τα δυνατά της χαρακτηριστικά. Στο Madwalk την είδαμε με πιο κοντό μήκος στα μαλλιά (στο ύψος του στήθους) και φυσικό μακιγιάζ: τονισμένα φρύδια, μια γραμμή eyeliner κατά μήκος του ματιού και peachy χείλη.

Σίσσυ Φειδά

Η Σίσσυ Φειδά μας έχει συνηθίσει σε πολύ chic επιλογές όπως αυτή εδώ. Τα μαλλιά της ήταν λαμπερά και υγιή με χωρίστρα στο πλάι και χωρίς κάποιο υπερβολικό χτένισμα ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια της με μια aubergine που είχαμε δει στο catwalk του οίκου Burberry (διάβασε εδώ περισσότερα για την τάση της aubergine σκιάς).

Έβελυν Καζατζόγλου

Η Έβελυν Καζατζόγλου εμφανίστηκε με ένα ultra sexy μακιγιάζ με τερακότες και peachy αποχρώσεις. Τα χείλη της ήταν βαμμένα με ένα κραγιόν σε σατινέ υφή και πορτοκαλοκόκκινο τόνο ενώ τα μάτια της τονίστηκαν με γενναίες στρώσεις μάσκαρα. Τα μαλλιά της ήταν sleek με χωρίστρα στη μέση και βαμμένα σε ombre.

Read More

And More