Στην photo που θα δεις εδώ η Τάμτα έχει τα μαλλιά που ζηλεύουμε!

Αυτήν εδώ την εισαγωγή την έχω γράψει ξανά και ξανά τελευταία (έστω με μικρές παραλλαγές): η φάση στα μαλλιά τώρα είναι επιστροφή στην φυσικότητα. Που σημαίνει πως με ό,τι έχεις πορεύεσαι. Όσες έχουν σπαστά με σπαστά, όσες έχουμε ίσια με ίσια και όσες έχουν σγουρά με σγουρά.

Και είναι πολύ ωραίο που επιτέλους οι σγουρομάλλες δεν πρέπει να πιάνουν το πιστολάκι ή/και την πρέσα και να τα ισιώνουν. Γιατί τα σγουρά μαλλιά είναι τα πιο ωραία μαλλιά του κόσμου! Και τον επόμενο Χειμώνα θα παίξουν πολύ όπως τα είδαμε στο show του οίκου Blugirl.

Και η Τάμτα έκανε έτσι τα μαλλιά της θυμίζοντάς μας την εποχή που μας πρωτοσυστήνονταν (και μας άρεσες πολύ έτσι Τάμτα)…

/

Και είναι τα ίδια μαλλιά που έχει αυτή την περίοδο η Rihanna…

Και αν θες και την γνώμη της beauty editor, αυτά είναι τα πιο sexy μαλλιά που υπάρχουν στον πλανήτη! Γιατί δεν έχω εισπράξει περισσότερα κομπλιμέντα μαζεμένα σε ένα 24ωρο από εκείνη την φορά που είχα επιχειρήσει αυτά τα μαλλιά…

Συμπέρασμα: αν έχεις σγουρά μαλλιά απόλαυσέ το! Και για το Θεό: μην πιάσεις την πρέσα να τα ισιώσεις!

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ HAIR PLOPPING είναι η καλύτερη τεχνική για να κάνεις styling στα σγουρά σου μαλλιά χωρίς καν πιστολάκι; Δες εδώ πώς γίνεται!

Read More

And More