Αποκλειστικό! Ο Χ. Καλλανιώτης έκανε τα μαλλιά της top diva Mariah Carey κι έχουμε όλα τα info!

Μέσα από εδώ σου έχω γράψει 152.000 φορές πόσο υπερφανταστική είναι η δουλειά της beauty editor. Αυτή, λοιπόν, είναι η… 152.001 φορά. Γιατί όταν είσαι beauty editor συναναστρέφεσαι τους top beauty experts οι οποίοι τη μία στιγμή μπορεί να κάνουν κοτσίδες στα δικά σου μαλλιά και την άλλη στα μαλλιά της Mariah Carey!

Με απλά λόγια (αν μπορεί σαν πρόταση να φανεί απλή): ο αγαπημένος μας Χρήστος Καλλανιώτης ο οποίος είναι official hair stylist του Pantene Pro-V στην Ελλάδα και με τον οποίο εδώ στο TLIFE σου έχουμε δείξει κάμποσα video tutorial, συνεργάστηκε με την Mariah Carey και ανέλαβε όλα τα χτενίσματά της για όλες τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Παρίσι. Το επόμενο βήμα, ήταν όπως καταλαβαίνεις (και δεν θα σε απογοητεύσω ποτέ σε αυτό το κομμάτι!) να μάθω όλα τα backstage beauty info! Και να τι μου είπε ο Χρήστος Καλλανιώτης από το Λονδίνο, μιας και εκεί είναι η έδρα του…

Look no 1

“Η Mariah ήθελε να κρατήσει όσο γινόταν τα μαλαλιά της απλά και χωρίς πολλά περίπλοκα looks! Simple & nice! Σε ένα dinner που είχε με τον σχεδιαστή- θρύλο, Azzedine Alaia, ήθελε κάτι fresh, sleek αλλά και κομψό χωρίς, όμως, να χάσει αυτό το δροσερό που είχε στο μυαλό της. Θα φορούσε ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα Alaia και σκεφτήκαμε να κάνουμε μια μεγάλη κοτσίδα στο πλάι, κρατώντας τη βάση των μαλλιών σε μια έντονη χωρίστρα στη μέση με leave in προϊόν (μπορείς να το κάνεις κι εσύ με μάσκα ή ξηρό λάδι) έτσι ώστε να αφήσει μια wet και πολύ sleek αίσθηση, αφήνοντας τα μαλλιά στεγνά στο μήκος της κοτσίδας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίσαμε ουσιαστικά δύο διαφορετικές υφές”.

Look no 2

“Στο δεύτερο look τα μαλλιά είναι στη φυσική τους μορφή και τα ήθελε σγουρά συνδυασμένα με super glam κοσμήματα κι ένα Herve Leger φόρεμα. Για να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα τα έκανα πολύ σγουρά με έντονα στεγνά τελειώματα και χρησιμοποίησα το λάδι του Pantene Pro-V”.

Look no 3

“Γι’αυτό το look η Mariah Carey είχε στο μυαλό της κάτι σε πιο glam αποτέλεσμα πάντα όμως με ένα effortless τρόπο που να μην δείχνει υπερπροσπάθεια! Το συγκεκριμένο look έγινε για μια συνάντηση για το cool και νέο designer του οίκου Balmain, Olivier Rousteing. Αφού τα ίσιωσα πρώτα ώσυε να είναι smooth και απαλά, έκανα μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και πάνω σε αυτό δημιούργησα ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες με το σίδερο και αφού ολοκλήρωσα την διαδικασία τα χτένισμα αρκετά. Για το συγκεκριμένο χτένισμα δεν χρησιμοποίησα πολλά προϊόντα παρά μόνο τη λακ Pantene Pro-V για ανάλαφρο χτένισμα και γυαλάδα”.

Ποιο από τα τρία looks είναι το αγαπημένο σου; Εμείς, λατρεύουμε ό,τι και αν κάνει ο Χρήστος Καλλανιώτης αλλά κυρίως τα bohemian waves τα οποία μπορείς να δεις κι εσύ με ένα κλικ παρακάτω…

Για περισσότερα video tutorials με τον Χρήστο Καλλανιώτη κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More