Αποκλειστικό! Ο Δ. Γιαννέτος μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια πώς να κάνουμε το beauty look της M. Menounos στα MTV VMA!

Κάθε beauty εμφάνιση της Maria Menounos είναι ξεχωριστή. Και αλήθεια, ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει εκείνα τα υπερθεαματικά μαλλιά που έκανε στα Όσκαρ (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Αλλά να που πίσω από κάθε λαμπερή εμφάνιση μιας star κρύβεται ένας υπερταλαντούχος beauty expert!

Με άλλα λόγια: κάθε χτένισμα που σου κόβει την ανάσα και που έχεις δει στην Maria Menounos και κάθε μακιγιάζ που σκέφτεσαι να κοπιάρεις οφείλεται στον αγαπημένο Δημήτρη Γιαννέτο ο οποίος για την εμφάνιση της παρουσιάστριας στα MTV VMA δημιούργησε ένα πολύ chic beauty look. Το καλύτερο part; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Από εκείνον. Αποκλειστικά. Για να το αντιγράψεις!


Η Maria Menounos με τον αγαπημένο της (και μας!) beauty guru, Δημήτρη Γιαννέτο στα MTV VMA!

Πώς να κάνεις το μακιγιάζ της Maria Menounos από τον Δημήτρη Γιαννέτο!

“Η Maria Menounos φόρεσε ένα Lanvin φόρεμα και εμπνεύστηκα το look από την ταινία Black Swan. Σκέφτηκα ότι το ιδανικό look θα είναι να της κάνω την επιδερμίδα αρκετά δροσερή και fresh με έμφαση στα μάτια για ένα πιο sexy βλέμμα. Για τα μάτια, λοιπόν, χρησιμοποίησα αποχρώσεις του γραφίτι με ένα σοκολατί μολύβι στο waterline (εσωτερικό του κάτω βλεφάρου) ενώ αρκετή μάσκαρα από την αγαπημένη μου L’oreal Paris Voluminous ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών.
Στη συνέχεια έκανα αρκετά highlights ψηλά στα κόκκαλα των ζυγωματικών και λίγο στη μύτη αλλά όχι στο υπόλοιπο πρόσωπο γιατί πολύ απλά όταν βάζουμε λάμψεις σε όλο το πρόσωπο το αποτέλεσμα είναι να δείχνουμε κουρασμένοι!
Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με ένα ματ nude κραγιόν ενώ ως βάση στο μακιγιάζ έβαλα το primer dermalogica”.

Πώς να κάνεις τα μαλλιά της Maria Menounos από τον Δημήτρη Γιαννέτο!

“Θεώρησα πως ένα sleek double top knot θα είναι το ιδανικό γι’αυτό το look με έμπνευση από την ταινία Black Swan. Ίσιωσα τα μαλλιά και στη συνέχεια έκανα ένα ψηλό ponytail. Αφού ψέκασα τα μαλλιά με Oribe Texturizing spray, άφησα μερικά baby hair στο ύψος των αυτιών για να μου δώσει μια πιο flirty διάθεση. Έπειτα έκανα δύο κόμπους στο ponytail και σταθεροποίησα τους κόμπους με bobby pins και αρκετή λακ Elnett L’oreal Paris”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το beauty look της Maria Menounos; Σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις; Εγώ πάντως, θα κυκλοφορήσω πολύ, πολύ σύντομα με αυτά τα μαλλιά!

Read More

And More