Ποια διάσημη παρουσιάστρια κάνει μάσκα ομορφιάς;

Εδώ και κάποιο καιρό η εκπομπή της έχει τελειώσει (και με πολύ μεγάλη επιτυχία!) οπότε έχει όλο τον χρόνο ελεύθερο να διαθέσει για τον εαυτό της. Α! Όταν δεν την μονοπωλεί ο γιος της!

Έλα! Σου έχω δώσει αρκετά hints και μπορεί να καταλάβεις ποια είναι. Για δες. Έπεσες μέσα;

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/10_7/SKORDAMASKA.jpg

Η Φαίη Σκορδά πέρασε χθες λίγες ώρες στο ινστιτούτο της αγαπημένης της αισθητικού απολαμβάνοντας μάσκες ομορφιάς και ανέβασε και photo της στο Twitter γράφοντας σε ένα άλλο tweet το εξής:

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/10_7/faih.jpg

Όπου Μπελλίτσα η Θεανώ Μπέλλα η οποία κακομαθαίνει την Φαίη με μάσκες ομορφιάς κι όπου bellezze “ομορφιές” κατά το ιταλικότερον! Πάντως, σε παλιότερη συνέντευξή της στο TLIFE για τα μυστικά ομορφιάς της η Φαίη μας είχε μιλήσει για την αγαπημένη της αισθητικό.

Ιδού ντοκουμέντο- απόσμασμα!

Ε: Πως περιποιείσαι το πρωί το πρόσωπό σου και πως το βράδυ πριν κοιμηθείς;
Α:
Απλώνω πρώτα την κρέμα ντεμακιγιάζ κάνω ένα ελαφρύ μασάζ με τα χέρια, καθαρίζω με βαμβάκι, πλένω το πρόσωπό μου με χλιαρό νερό και μετά ταμπονάρω το πρόσωπό μου με λοσιόν και τέλος βάζω την κρέμα. Αυτό το κάνω και το πρωί και το βράδυ με τον ίδιο τρόπο. Την κρέμα και την λοσιόν που χρησιμοποιώ μου τις φτιάχνει η αισθητικός μου η Θεανώ.

Σηκώστε τα χέρια τώρα όσες θέλετε να μάθετε την μάσκα που έκανε η Φαίη Σκορδά. Με άλλα λόγια εξέφρασέ το με ένα σχόλιο και θα επανέλθω με περισσότερα details (ευελπιστώ!).

Read More

And More