Hot! Τα κίτρινα νύχια της Maria Menounos! Ποιες άλλες το έχουν κάνει!

Την στιγμή που κοιτάζεις αυτή την photo, εστιάζεις το βλέμμα σου στα κίτρινα νύχια της Menounos. Τα θες κι εσύ! Αλλά μην πεις ότι δεν σε είχαμε προειδοποιήσει (δες εδώ το σχετικό άρθρο και ποιες άλλες έχουν βάψει κίτρινα τα νύχια τους)! Το κίτρινο είναι το καλοκαρινό hit για όσες έχουν βαρεθεί τα κοραλί και τα φούξια (δεν νομίζω να μου συμβεί ποτέ!). Ωστόσο, το συγκεκριμένο χρώμα νυχιών έχει ένα plus κι ένα default: κάνει τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα αλλά δεν κολακεύει τις πολύ, πολύ λευκές γιατί τις κάνει να δείχνουν χλωμές!

Οι beauty στιγμές της Maria Menounos

Η Maria Menounos εμφανίστηκε την Δευτέρα σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Αθήνας για να υπογράψει βιβλία της. Το μακιγιάζ της μας άρεσε πολύ. Για να το αντιγράψεις:
1. Τοποθέτησε οπωσδήποτε ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφίτσες (εδώ θα δεις το how to)
2. Δημιούργησε το τέλειο smokey (εδώ σου παραδίδουμε μαθήματα!)

Ποιο pedicure προτίμησε


Η Menounos χρησιμοποίησε το ίδιο βερνίκι και για το pedicure της. Αλήθεια, σου αρέσει τα νύχια των χεριών και των ποδιών να είναι βαμμένα με το ίδιο χρώμα; Εσύ με ποιο άλλο βερνίκι θα συνδύαζες το κίτρινο; Νομίζω το μοβ είναι πολύ καλή ιδέα!

Τα flashy χρώματα κάνουν την διαφορά!
Και αν νομίζεις ότι η επιλογή του βερνικιού είναι μια υπόθεση που δεν πρέπει να μας απασχολεί και τόσο, ήρθε η ώρα για το crash test: Παρακάτω σου έχω photo από αντίστοιχο event στο οποίο η Maria Menounos υπογράφει το βιβλίο της “The everygirl’s guide To Life” αλλά δεν έχει βάψει τα νύχια της.

Λοιπόν, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα βερνίκι αυτό το καλοκαίρι; Προτιμάς τα νύχια σου βαμμένα ή όχι; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More