Το punk είναι το νέο sexy! Δες τα 10 καλύτερα make up και μαλλιά από το MET Gala!

Αν νομίζεις ότι μια γυναίκα είναι sexy μόνο όταν έχει vague στα μαλλιά και φοράει κόκκινο κραγιόν, παρακάτω σου έχω πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα σου αλλάξει γνώμη. Κι αν εσύ τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές είσαι άντρας, και συμφωνείς ότι τα παρακάτω beauty looks είναι sexy, στείλε σχόλιο στο τέλος αυτού του άρθρου (έτσι, για την επιβεβαίωση!).

Λοιπόν, πριν λίγες μέρες έγινε το MET Gala με θέμα το punk. Εκεί, υπήρξαν πολλές που δεν αποχωρίστηκαν την ασφάλεια του κόκκινου κραγιόν και των στιλιζαρισμένων vague. Αλλά ευτυχώς, για τούτη δω την στήλη (αλλά και γιατί το μάτι μας βαρέθηκε τα ίδια και θέλει και προτάσεις που κάνουν την διαφορά), υπήρξαν κάποιες τολμηρές που εμφανίστηκαν με punk look. Και τελικά, αποδείχθηκαν πολύ πιο sexy από τα κορίτσια με το κόκκινο κραγιόν.

Και στις παραθέτω με σειρά the punkest- punker- punk, δηλαδή από αυτή που ήταν περισσότερο punk στην λιγότερο punk. Αλλά ήταν όλες τους τόσο sexy που μπορείς να κλέψεις ιδέες και για κάποιο δικό σου επίσημο event (σίγουρα θα έχεις κάποιο γάμο να πας και να προσαρμόσεις το δικό σου look αφήνοντας απ’έξω τις υπερβολές).

Sarah Jessica Parker

Ναι! Η Sarah Jessica Parker ξέρει πραγματικά να ντύνεται σε ένα θεματικό event και επίσημα μετά και από αυτήν της την εμφάνιση είναι το απόλυτο fashion icon. Αν και απέδωσε το punk ύφος στα μαλλιά της με ένα headpiece του Philip Treacy δεν αρκέστηκε να πιάσει τα μαλλιά της από κάτω όπως- όπως. Αντίθετα, μας χάρισε αυτή την εντυπωσιακή πλεξίδα ψαροκόκαλο που πηγαίνει γύρω από το κεφάλι και μας αρέσει πολύ!

Anne Hathaway

Αν αναρωτιέσαι γιατί η Anne Hathaway να βρίσκεται στην δεύτερη πιο τολμηρή punk θέση, να σου πω ότι αυτό το οφείλει στην τόλμη της να γίνει από μελαχρινή, κατάξανθη σε μια βραδιά! Υπεύθυνος για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της είναι ο διάσημος hair stylist Sascha Breuer ο οποίος εμπνεύστηκε από διάσημες punk φιγούρες όπως οι Poly Styrene και Joan Jett.

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus ήταν ίσως η μοναδική που επέλεξε ένα καθαρά punk χτένισμα χωρίς υπεκφυγές. Το αποτέλεσμα οφείλεται στον προσωπικό της hair stylist Oribe και είναι εμπνευσμένο από τον τραγουδιστή της punk, Billy Idol.

Nicole Richie

Η Nicole Richie δεν φοβάται τις αλλαγές και μας το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Και μπορεί αυτά τα μαλλιά από μόνα τους να θύμιζαν κάποια (όποια!) κομψή κυρία μεγάλης ηλικίας, αλλά συνδυασμένο με τόσα σκουλαρίκια και αυτό το Topshop φόρεμα, το αποτέλεσμα έδειχνε πολύ punk.

January Jones

Μια ακόμη αλάνθαστη εμφάνιση ήταν και αυτή της January Jones που είχε περίτεχνες πλεξίδες στα μαλλιά και μάτια τονισμένα στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες με μια σκούρα μαύρη σκιά και σχέδιο που έμοιαζε σχεδόν tribal.

Emmy Rossum

H Emmy Rossum βγαίνει συνήθως στο κόκκινο χαλί θηλυκή και όμορφη. Και αυτή την φορά ήταν έτσι, μόνο που προστέθηκε κι ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Το punk! Έβαψε τα μάτια της ένα smoky με πολύ τονισμένη γωνία ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια πλεξίδα που έμοιαζε χαοτική. Και πολύ θα θέλαμε να στην δείξουμε στο How To αλλά θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κάνεις μόνη σου!

Sienna Miller

Μια safe εκδοχή punk εμφάνισης είναι να κάνεις όλα τα μαλλιά σου στο πλάι, να δείχνουν ατημέλητα, να κάνεις ένα έντονο smoky που να δείχνει και λίγο μουντζουρωμένο και να σετάρεις το χτένισμά σου με μια στέκα ή ένα headpiece με τρουκς.

Cara Delevigne

Oh Cara! Δεν είναι αυτή η προσωπική αδυναμία που της έχω τελευταία γιατί αντικειμενικά η Cara Delevigne ήταν μια από τις δυνατότερες punk & sexy παρουσίες του MET Gala. Και για να ακολουθήσεις τα χνάρια της μπορείς να κάνεις το χτένισμα που σου δείχνουμε εδώ με την έντονη χωρίστρα στο πλάι και την πλεξίδα.

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez με κρεπαρισμένα μαλλιά στην κορυφή και sleek πιάσιμο περιμετρικά του κεφαλιού συνδυασμένο με smoky eyes.

Jessica Alba

Η Jessica Alba είχε επίσης punk αλλά και sexy εμφάνιση. Ένα ψηλό top knot που έκρυβε έκπληξη στο πίσω μέρος, ένα smoky με σβησμένα μολύβια και ασημί σκιές κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ενίσχυσαν το αποτέλεσμα.

Read More

And More