Miranda Kerr: πόζαρε σχεδόν… topless για να προμοτάρει τα καλλυντικά της!

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η Miranda Kerr έχει την δική της σειρά περιποίησης η οποία λέγεται Kora. Και σε περίπτωση που δεν το γνώριζαν και πολλοί άλλοι η Miranda Kerr φρόντισε να το μάθουν. Γιατί όταν η Miranda Kerr πόζαρε σχεδόν topless και ανέβασε αυτή την photo (που θα δεις παρακάτω… photo) στο instagram ήξερε πως θα συζητηθεί!

Και η φωτογραφία είναι αυτή…

/

Κάτω από αυτή την photo που την ανέβασε στον λογαριασμό των Kora Organics έγραψε: “Όταν αποφασίζεις να σταματήσεις τα μη οργανικά καλλυντικά και να επιλέξεις μια οργανική σειρά, η επιδερμίδα σου σε πρώτο στάδιο θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα χημικά από την παλιά σου σειρά περιποίησης. Σας προτείνουμε να πίνετε πολύ νερό ώστε να κάνετε την απαραίτητη αποτοξίνωση του οργανισμού σας!”.

Και κάπου εδώ ας παραδεχτούμε (κι εσύ Miranda!) ότι με ένα τέτοιο κείμενο θα ταίριαζε περισσότερο μια photo που θα σε έδειχνε να πίνεις νερό…

Στα πρακτικά τώρα, η οργανική σειρά Kora της Miranda Kerr περιέχει πράσινο τσάι και άλλα συστατικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και της επιδερμίδας, δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά μπορείς να την τσεκάρεις online εδώ ενώ παρακάτω η Miranda Kerr μας μιλάει γι’αυτή.

BTW: Έχεις χρησιμοποιήσει- χρησιμοποιείς οργανικά προϊόντα; Στείλε comment!

Read More

And More