MTV Movie Awards! Εδώ θα βρεις make up και μαλλιά που θα θες να αντιγράψεις! Ψήφισε!

Στο έχουμε ξαναπεί πόσο πολύ μας αρέσουν τα events που έχουν στρωμένο κόκκινο χαλί! Για τον πολύ απλό λόγο ότι από τις photos των διάσημων που ποζάρουν μπορείς να αντλήσεις άπειρη έμπνευση για make up και μαλλιά! Κι ένα τέτοιο event έγινε το Σ/Κ που πέρασε και σου μιλάμε για τα MTV Movie Awards. Θέλεις να δεις τι beauty looks επέλεξαν οι διάσημες; Στα έχουμε παρακάτω! Και σου υπόσχομαι, ότι σε αυτό το θέμα θα βρεις δύο τρομερές εμπνεύσεις για μαλλιά. Θα καταλάβεις ποιες μόνη σου!

Bella Thorne

Η Bella Throne μας έδειξε πώς να αξιοποιήσουμε την χρυσή μας σκιά και μερικά διαφανή λαστιχάκια. Την πρώτη την τοποθέτησε στην ρίζα του κάτω βλεφάρου σε όλο το μήκος και με τα λαστιχάκια “έντυσε” όλο το μήκος της κοτσίδας.

Brittany Snow

Ένα καρέ αυστηρά κομμένο είναι μια ωραία πρόταση αν έχεις βαρεθεί τα μακριά μήκη και σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου. Όσον αφορά τα ανοιχτόχρωμα μάτια, τίποτα δεν μπορεί να τα αναδείξει περισσότερο από ένα sultry smokey, αυτό, δηλαδή, που δείχνει και λίγο μουντζουρωμένο.

Emma Watson

Η Emma Watson που είναι και πρόσωπο της Lancome παίζει πάντα με τις φρέσκες υφές και το effect της δροσερής επιδερμίδας. Εδώ έχει τονίσει τα μάτια της ενώ έχει πιάσει τα μαλλιά της που μακραίνουν σε έναν χαλαρό χαμηλό κότσο.

Holland Roden

Ο συνδυασμός ίδιας απόχρωσης κραγιόν και ίδιου ρουζ μας άρεσε πάντα πολύ! Κι εδώ το βλέπουμε τέλεια σεταρισμένο με έντονα χείλη και eyeliner στα μάτια.

Kesha

Η Kesha εμφανίστηκε με ένα dark- rock make up: σκούρα glossy χείλη και μάτια τονισμένα με έντονο περίγραμμα. Bonus info: οι βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο έχουν ζωγραφιστεί με μολύβι!

Selena Gomez

Έχεις μακριά ίσια μαλλιά; Η Selena Gomez μας δίνει έμπνευση! Πιάσε μια ψηλή αλογοουρά κι έπειτα κάνε πλεξίδα την οποία θα ανοίξεις σε όλο το μήκος. Όσον αφορά το μακιγιάζ, εκείνη πάντα προτιμά να παίζει safe με καφέ και γήινες αποχρώσεις τραβηγμένες ψηλά στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian τόνισε για μια ακόμη φορά τις βλεφαρίδες της με ψεύτικα τουφάκια, έβαψε τα χείλη της nude και έκανε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Kylie Minogue

Η Kylie Minogue δεν κάνει ποτέ ακραίες εμφανίσεις. Εδώ την βλέπουμε smoky make up το οποίο έχει γίνει με γκρίζες σκιές και φυσικά χείλη. Επίσης, η Kylie τονίζει πάντα τα μήλα της χρησιμοποιώντας ροδαλά χρώματα που την κάνουν να δείχνει fresh!

Read More

And More