Νάντια Μπουλέ: “Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μου!”

Μας απέδειξε την χορευτική της ικανότητα κι αυτό είναι κάτι νέο που μαθαίνουμε για εκείνη. Αυτό, όμως, που ανέκαθεν γνωρίζαμε είναι ότι η Νάντια Μπουλέ έχει στιλ και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε διακαώς τα μυστικά ομορφιάς της! Guess what? Η Νάντια μας αποκαλύπτει με ποια προϊόντα περιποιείται την επιδερμίδα της, ποιο είναι το μυστικό που εφαρμόζει ευλαβικά αλλά και πώς σώζει μια bad hair day στο παρά πέντε!

– Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν περιποίησης δέρματος και ποιο προϊόν χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου;
Για τα μαλλιά μου προτιμώ τα Herbal Essences, ενώ για το πρόσωπό μου προτιμώ φαρμακευτικά προϊόντα και ιδιαίτερα της La Roche Possay.

– Έχεις κάποιο αγαπημένο lip gloss ή μάσκαρα;
Φυσικά! Από lipgloss αγαπημένο μου είναι το Juicy Tube της Lancome. H αγαπημένη μου μάσκαρα είναι της La Roche Possay κι εδώ πρέπει να σου πω πως ποτέ δεν χρησιμοποιώ αδιάβροχη μάσκαρα γιατί δεν ξεβάφεται εύκολα!

– Έχεις κάποιο signature άρωμα;
Ναι. Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το κλασικό Burberry. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ!

-Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου;
Στην τσάντα μου πάντα θα βρεις ένα lip balm της Neutrogena, άλλο ένα lip balm του Korres χωρίς χρώμα όμως, ένα lipgloss, μια mascara και ένα ρουζ.

– Σε μια “bad hair day” τι κάνεις;
Θα κάνω έναν απλό κότσο ή θα τα μαζέψω ψηλά με τσιμπιδάκια.

– Αν πρέπει να είσαι έτοιμη σε 15 min ποιο τρικ θα κάνεις για να προλάβεις;
Θα κάνω ένα βασικό μακιγιάζ με ρουζ, μάσκαρα, lipgloss και λαδί μολύβι που ξέρω ότι ταιριάζει στα χρώματά μου. Επίσης σε ρουζ χρησιμοποιώ τρία διαφορετικά. Ένα σε terracotta απόχρωση, ένα σε πιο ανοιχτή απόχρωση και άλλο ένα απλά για γυαλάδα.

– Και ποιο είναι το make up tip που ακολουθείς πιστά και θα ήθελες να δώσεις στις αναγνώστριες του TLIFE;
Πρέπει να βλέπουμε ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του προσώπου μας και να δίνουμε έμφαση σε αυτό το σημείο, να το τονίζουμε. Επίσης πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας γιατί επηρεάζει σημαντικά την επιδερμίδα μας. Εγώ έχω πάντα μαζί μου fitness bars και όταν θέλω κάποιο σνακ φροντίζω να καταναλώνω ένα. Έτσι αποφεύγω να επιβαρύνω την επιδερμίδα μου.

Της Χριστίνας Αλιώτη

Read More

And More