Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό χτένισμα της Αντιγόνης Ψυχράμη από τον hair stylist Ν. Ασημακόπουλο!

Χθες το βράδυ η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και η Αντιγόνη ήταν πράγματι μια από τις ωραιότερες νύφες που έχουμε δει τελευταία χάρη με αυτό το boho στιλ που πλαισιώθηκε τέλεια από το σωστό hair styling και αυτές τις ατημέλητες πλεξίδες στεφάνι από τον hair stylist Νάσο Ασημακόπουλο, ενώ το μακιγιάζ έγινε από την make up artist και φίλη της Στέλλα Καραπούλιου.

Και όπως σε κάθε περίπτωση beauty look που μας αρέσει, έτσι κι εδώ φροντίσαμε να μάθουμε όλα τα inside info από τον expert που τα επιμελήθηκε, στην προκειμένη τον hair stylist Νάσο Ασημακόπουλο που έκανε αυτά τα μαλλιά!

“Η Αντιγόνη ήθελε να είναι όλα πάρα πολύ χαλαρά και καθόλου στιλιζαρισμένα. Στην αρχή κάναμε όλα τα μαλλιά ένα χαλαρό ψαλίδι, ώστε α εξασφαλίσουμε αυτό το σπάσιμο, κάναμε μια χωρίστρα στη μέση κι έπειτα χωρίσαμε τα μαλλιά σε τρεις χοντρές τούφες τις οποίες κάναμε πλεξίδες. Αφού ολοκλήρωσα με όλες τις πλεξίξες, στερέωσα την καθεμία περιμετρικά του κεφαλιού με τρόπο ώστε να διαδέχονται η μια την άλλη και σταθεροποίησα με τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών ώστε να μην φαίνεται. Έπειτα, άνοιξα τις πλεξίδες και άφησα φύτρες και τουφάκια να πέφτουν ατημέλητα στο πρόσωπο προκειμένου να εξασφαλίσουμε αυτό το boho, πολύ fresh και ατημέλητο look που ήθελε και η Αντιγόνη ενώ τέλος στολίσαμε τα μαλλιά με μικρά ανθάκια”

“Η Αντιγόνη γνώριζε εξαρχής τι ήθελε να κάνει στα μαλλιά της οπότε ήταν ένα στιλ που βγάλαμε εύκολα και αβίαστα!”, λέει ο Νάσος Ασημακόπουλος για την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Για την beauty ιστορία…

Τα συγκεκριμένα μαλλιά με την boho πλεξίδα- στεφάνι ζουν μεγάλες στιγμές δόξας τελευταία! Πολύ, πολύ πρόσφατα το είδαμε στο top model Lily Aldridge και σίγουρα θα πρέπει να είναι ένα χτένισμα που θα πρέπει να σκεφτείς κι εσύ την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά σου!

Read More

And More