8 μυστικά ομορφιάς από τις stars του παλιού Hollywood που δεν θα πιστεύεις!

Έχω κάνει την εξής… σχεδόν διεστραμμένη σκέψη για τις stars του παλιού Hollywood, για την Marilyn Monroe ή την Audrey Hepburn, ας πούμε: φαντάσου στην εποχή τους να υπήρχε instagram και να ανέβαζαν photos τους που τις έδειχνε να βάφουν τα μαλλιά τους ή να κάνουν μάσκες προσώπου, όπως κάνει η Kim Kardashian. Ή… να ξυρίζονται. Στο πρόσωπο!

Κράτησε το τελευταίο: ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά των stars του παλιού Hollywood ήταν να ξυρίζουν τις φύτρες στο μέτωπό τους μιας και τότε μέθοδοι όπως το laser δεν υπήρχαν. Πόσο σουρεάλ σου ακούγεται αυτό;

Παρά το γεγονός, όμως, ότι οι stars τότε δεν είχαν social τα beauty μυστικά τους κυκλοφορούσαν με έναν τρόπο και έφτασαν και μέχρι σήμερα. Και κάποια από αυτά είναι πολύ περίεργα μιας και έκαναν ό,τι μπορούσαν με τα μέσα που διέθεταν τότε για να διατηρούνται όμορφες και λαμπερές (σκέψου, η τεχνολογία και η επιστήμη της ομορφιάς δεν είχε καμία σχέση με σήμερα).

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα πιο περίεργα από αυτά για να τα δεις! Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και για κάποια από αυτά δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου. Και αυτό ήταν προειδοποίηση!

Read More

And More