Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.08.2014 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Pale is the new tan! 8 stars μας αποδεικνύουν ότι και η λευκή επιδερμίδα είναι sexy!

Pale is the new tan! 8 stars μας αποδεικνύουν ότι και η λευκή επιδερμίδα είναι sexy!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Αυτό το θέμα είναι:
1. Το τέλειο άλλοθι για όσες δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ακόμη μισό μπάνιο (ναι, ζουν ανάμεσά μας ή μπορεί να είσαι κι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές!)
2. Το τέλειο άλλοθι για όσες δεν μαυρίζουν εύκολα ή κάθονται στον ήλιο για 2.5 λεπτά και το ίδιο βράδυ θέλουν 2.5 κεσεδάκια γιαούρτι για να επαναφέρουν την επιδερμίδα τους από το κάψιμο.
3. Αλήθεια!

Αυτό το θέμα είναι αλήθεια, ναι! Τα τελευταία ένα- δυο καλοκαίρια υπάρχει αυτή η τάση του Pale is the new tan ή με άλλα λόγια ότι η λευκή, πορσελάνινη επιδερμίδα είναι η νέα μαυρισμένη! Και όλη αυτή η τάση προέκυψε από το γεγονός ότι πλέον έχει διαπιστωθεί ότι η έκθεσή μας στον ήλιο χωρίς την σωστή προστασία (που σημαίνει 30 ή 50 SPF) έχει τραγικές επιπτώσεις τόσο στην επιδερμίδα μας (Hello! Λέγομαι φωτογήρανση και θα με βρεις μπροστά σου σε 10 χρόνια από τώρα!) ή/και στην υγεία μας!

Ναι, αλλά θα μείνω με κατάλευκη επιδερμίδα, θα μου πεις. Δεν είναι sexy! Ναι, μπορείς να μείνεις θα σου πω εγώ. Γιατί οι stars που θα δεις παρακάτω και κατάλευκες επιδερμίδες έχουν και πολύ όμορφες είναι και κάποιες από αυτές είναι και πολύ sexy!

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες ποιες είναι οι πρέσβειρες του... Pale is the new Tan κινήματος!Photo Gallery

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10