Ποια διάσημη έβαλε αυτό στα χείλη της (και τι είναι, τέλος πάντων, αυτό)!

Υπάρχει αυτός ο beauty πανικός τελευταία που έχει πιάσει τις διάσημες. Και ο beauty πανικός έχει ως ζητούμενο το θέλω τα πιο πρησμένα, γεμάτα, juicy χείλη του κόσμου. Την αρχή είχε κάνει η Kylie Jenner που ξαφνικά τα χείλη της έγιναν τρία νούμερο μεγαλύτερα (στο μυαλό μου υπάρχει αυτός ο συνειρμός με την αυξητική στήθους) και τώρα είναι και αυτή εδώ η διάσημη που ανέβασε την photo που βλέπεις παραπάνω και έχει κάτι περίεργο στα χείλη της.

Και κάπως έτσι, προκύπτουν δύο βασικές απορίες:
1. Ποια είναι αυτή η διάσημη;
2. Τι στο καλό είναι αυτό που έχει στα χείλη της;

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/21_5/11324379_1643808949173990_2051108535_n.jpg

1. Η διάσημη που φόρεσε αυτό το πράγμα στα χείλη της είναι η Lady Gaga (ναι, είναι η ίδια που βλέπεις παραπάνω ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΙΛΗ (!) και αυτή εδώ είναι μια δεύτερη φωτό που ανέβασε στο instagram της.

2. Αυτό το… πράγμα στα χείλη της είναι μάσκα χειλιών με κολλαγόνο που ενυδατώνει και μεγαλώνει τα χείλη χωρίς πλαστική επέμβαση, όπως έγραψε και η ίδια. Μετά από ένα πρόχειρο search στο internet (έχω μια εξειδίκευση στο να ψάχνω τρόμπες και λοιπά εξαρτήματα που φουσκώνουν τα χείλη τόσο που πληρώνομαι γι’αυτό!) μια αντίστοιχη μάσκα κολλαγόνου για τα χείλη εντόπισα εδώ στο ebay αξίας 5 δολαριών το ένα.

ΠΑΝΤΩΣ, επειδή αυτά τα πράγματα είναι κάπως περίεργα, σου έχουμε παρακάτω μια τέλεια τεχνική (λέγεται over lipping) για το πώς θα μεγαλώσεις τα χείλη σου χωρίς να φαίνεται. Δες το βίντεο με την Έλενα Χατζηνικολίδου…

Read More

And More