Renee Zellweger: μήπως τελικά φταίνε τα φρύδια της; Θεαματική αλλαγή με photoshop!

Αν παρακολουθείς έστω και ελάχιστα τα νέα για τους σελέμπριτιζζζ σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σου τελευταία στην Renee Zellweger η οποία είναι τόσο αγνώριστη που κάποιοι της ευχήθηκαν με γεια για το νέο της πρόσωπο. Και κάποιοι άλλοι ασχολήθηκαν με το να δώσουν εξηγήσεις για το τι μπορεί να έκανε (ή… πρωτοέκανε, καλύτερα!) και άλλαξε τόσο πολύ!

/
Παραπάνω η Renee Zellweger όπως εμφανίστηκε στα ετήσια βραβεία του περιοδικού Elle που έγιναν πριν κάποιες μέρες στην Καλιφόρνια

Πιθανή εξήγηση no1: το παράκανε με το χημικό peeling γιατί και η επιδερμίδα της (εκτός από τα χαρακτηριστικά της) είναι άλλη!
Πιθανή εξήγηση no2: το παράκανε με το βγάλσιμο των φρυδιών της! Say whaaaaaat???

/
… Κι εδώ η Renee το 2008 με όντως πιο πυκνά φρύδια

Θα σου πω κάτι που από μένα έχεις ακούσει τουλάχιστον 392 φορές: τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου! Τόσο που αν τα βγάλεις, τα αλλάξεις, τα λεπτύνεις ή τα παχύνεις θα αλλάξει αρκετά και το πρόσωπό σου. Αρκετά ναι, αλλά τόσο πολύ θα μου πεις; Η Daily Mail έκανε photoshop στην ηθοποιό και της έβαλε πιο πυκνά φρύδια, γιατί όπως χαρακρηριστικά είπαν εκείνοι, η Renee έχει πλέον υιοθετήσει το anti-Cara look (aka το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, από τα πλούσια, γεμάτα και πυκνά φρύδια της Cara Delevingne)

Και ορίστε το αποτέλεσμα…

Λοιπόν, πείθεσαι ότι όντως αυτό μπορεί να είναι; Πάντως, σε περίπτωση που έχεις κι εσύ τα τωρινά φρύδια της Renee, παρακάτω σου λέμε πώς να τα βάψεις σωστά ώστε να έχεις το τέλειο, πυκνό σχήμα. Α! Κι εδώ σου εξηγούμε τα πάντα για τις μάσκαρα φρυδιών, τις σκιές φρυδιών και τα μολύβια και σου λέμε ποιο σου ταιριάζει!

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

Read More

And More