Obsession of the moment! Το beauty look της Rihanna στο νέο της video clip!

Αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές στα αυτιά μου παίζει ξανά και ξανά το Four Five Seconds, aka το ολοκαίνουριο τραγούδι με την Rihanna, τον Kanye West και τον υπερκούλ Paul McCartney. Αυτό!

Το video clip κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουαρίου, ξέρω πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου τι ακούω όταν γράφω τα posts μου, αλλά να που αυτό το βίντεο κλιπ έχει beauty ενδιαφέρον, οπότε δες το! Και μετά συνέχισε να διαβάζεις!

Μαθήματα effortless sexy από την Rihanna!

Υπάρχει αυτό που παίζει πολύ τελευταία και λέγεται effortless sexy ή sexy χωρίς προσπάθεια, αν το προτιμάς. Και είναι το ίδιο look που μας κάνει να δείχνουμε σαν να μην έχουμε ξοδέψει ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας ώστε να δείχνουμε ποθητές (στην πραγματικότητα πάντα ξοδεύουμε ώρες για να δείχνουμε ποθητές!). Και το effortless sexy beauty look προϋποθέτει πολύ ελαφριά βάση που να δείχνει και κάποιες ατέλειές μας, ατημέλητα μαλλιά και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Στην προκειμένη η Rihanna έχει προσθέσει κι ένα extra sexy twist σε αυτό το look που είναι τα glossy μάτια.

Παρόμοιο beauty look είδαμε και στο ανοιξιάτικο show του οίκου Thakoon με το wet look στα μαλλιά και το lipgloss στα μάτια. Και αν αυτό δεν είναι δροσερό και sexy, τότε τι;

Βεβαίως, αυτό το trend, το να φοράς, δηλαδή lipgloss στο κινητό βλέφαρο δεν είναι κάτι καινούριο. Το είχαμε δει και σε παλιότερες σεζόν και στο είχαμε δείξει στο TLIFE! Για να δεις, λοιπόν, το how to κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More