SAG AWARDS 2012! Δες τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν οι stars και ψήφισε!

Αυτό το διάστημα έχει πολύ… beauty τροφή για σχόλια! Μετά τις Χρυσές Σφαίρες ήρθαν και τα SAG Awards με τις stars να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό (ή τουλάχιστον να προσπαθούν!). Άν και εδώ έλειπαν τα θεαματικά μαλλιά και οι stars κράτησαν πιο ήπιους τόνους, το αποτέλεσμα μας έδειξε (ξανά!) ότι η ομορφιά δεν κρύβεται πίσω από τις υπερβολές! Θες να δεις ποιες έκλεψαν την παράσταση και να μάθεις details για το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους; Ευχαρίστως!
PS: Έχουμε και beauty voting! Ψήφισε στο τέλος αυτού του άρθρου την δική σου αγαπημένη εμφάνιση…

Emma Stone

Η Emma Stone έδωσε χρώμα στο Alexander McQueen φόρεμά της με ένα κραγιόν σε δροσερή τριανταφυλλί απόχρωση και μια λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Πάντως, αυτό που μας αρέσει έτσι κι αλλιώς στο μακιγιάζ της Emma Stone είναι το γεγονός ότι αφήνει την επιδερμίδα της πιο φυσική ώστε να φαίνονται ελάχιστα οι όμορφες φακίδες της. Είναι τέλειο που δεν τις κρύβει κάτω από τόνους make up!

Kelly Osbourne

Το μακιγιάζ της Kelly Osbourne επιμελήθηκε ο make up artist της MAC John S o oποίος επικέντρωσε όλο το beauty look γύρω από τα χείλη της σε neon απόχρωση (σίγουρα θα βρεις μια αντίστοιχη στα MAC!). Ωστόσο, η Kelly έχασε μερικούς πόντους από την εμφάνισή της λόγω του hair styling. Η σγουρή τουφίτσα που άφησε να κρέμεται στο πρόσωπό της ήταν μεγάλο Don’t! Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο από την Kelly Osbourne η οποία έχει τόσο ενημερωμένο χρώμα στα μαλλιά της (τα παστέλ χρώματα θα κάνουν θραύση την Άνοιξη! Έχω τα info και θα τα αναλύσουμε όλα σύντομα. Όσες τολμηρές προσέλθετε!).

Amber Heard

Τα smoky eyes δεν γίνονται μόνο ή αυστηρά και μόνο με σκούρες σκιές. Smoky μπορείς να πετύχεις και με χρυσές bronze αποχρώσεις αρκεί να τις απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και την ρίζα του κάτω. Ότι, δηλαδή, έκανε η Amber Heard και τα συνδύασε με χείλη σε βερικοκί απόχρωση. Πάντως, τα μαλλιά της ήταν αυτά που στέρησαν πόντους από την εμφάνισή της, καθώς έδειχναν ιδιαιτέρως στιλιζαρισμένα!

Angelina Jolie

Για μια ακόμη φορά η Angelina υποστηρίζει το beauty look που της πηγαίνει όσο κανένα! Smoky μάτια με bronze- καφέ αποχρώσεις, καραμελένιο lip gloss στα χείλη και όλα αυτά πολυ όμορφα σεταρισμένα με τα χρυσά σκουλαρίκια της. Όσον αφορά το hair styling, η Angelina μένει πιστή στην less is more λογική και αφήνει τα μαλλιά της καλοχτενισμένα κάτω.

Jessica Chastain

H Jessica Chastain επέλεξε ένα minimal μακιγιάζ με θερμούς τόνους που έδωσε έμφαση στο πορσελάνινο πρόσωπό της. Πάντως, το ρετρό χτένισμά της με τους καλοσχηματισμένους κυματισμούς ήταν αυτό που ανέδειξε περισσότερο την εμφάνισή της και συνδυάστηκε άψογα με την Calvin Klein τουαλέτα της.

Emily Blunt

H Εmily Blunt εμφανίστηκε επίσης με έντονα χείλη σε κοραλί απόχρωση. Πάντως, η Jenn Streicher η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της είπε ότι ενώ συνήθως επικεντρώνεται στα μάτια της Emily, αυτή την φορά άλλαξε γνώμη και επέλεξε να σταθεί στα χείλη. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε τα προϊόντα αλλά και τις ακριβείς αποχρώσεις που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της: για τα χείλη Tom Ford κραγιόν σε απόχρωση Flamingo (δυστυχώς, η σειρά Tom Ford δεν έχει έρθει στην Ελλάδα αλλά σύντομα θα γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει…), eyeliner σε σκούρα καφέ απόχρωση Dior, σκιές Chanel Quad no 34 Eclosion και no 92 Rose de Mail. Τέλος, επέλεξε Bronzing Powder του YSL για να ζεστάνει τα ζυγωματικά της. “Ήξερα ότι θα έχει ζέστη έξω και ήθελα να διατηρήσω ένα φρέσκο και ανοιξιάτικο look!”.

Natalie Portman

H Natalie Portman επέλεξε ένα ρομαντικό look το οποίο ωστόσο δεν κινήθηκε σε ροζ τόνους (δεν είναι απαραίτητο το ρομαντικό να είναι το ροζ!). Για τα μάτια της επέλεξε shimmering σκιά σε χρυσό- καφέ, καλοχτενισμένα φρύδια ανοδικά και φυσικά χείλη.

Read More

And More