5 tips μακιγιάζ από την Salma Hayek! Ποιο από αυτά ακολουθείς;

Κάθε tip μακιγιάζ πιάνει πάντα τόπο! Και μπορεί την ώρα που το διαβάζεις να σου είναι έως και αδιάφορο, αλλά την ώρα που είσαι μπροστά από τον καθρέφτη σου το θυμάσαι πάντα και το εφαρμόζεις (θυμήσου, λοιπόν, την επόμενη φορά ότι τα επόμενα make up tips που θα κάνεις τα διάβασες εδώ!). Με αφορμή το λανσάρισμα της δικής της σειράς καλλυντικών με τον τίτλο Nuance, η Salma Hayek έδωσε στο αμερικάνικο Glamour πέντε tips μακιγιάζ. Δηλαδή, τα εξής:

1. Όταν έχεις έντονα βαμμένα μάτια άφησε τα χείλη σου φυσικά.
2. Για εξαιρετικές περιπτώσεις δοκίμασε το make up που θα κάνεις την προηγούμενη μέρα. Έτσι, δεν θα τρέχεις πανικόβλητη τελευταία στιγμή.
3. Αν δεν μπορείς τα πολύ βαριά make up δοκίμασε μια πούδρα. Έτσι θα καλύψεις και τα σημεία που γυαλίζουν.
4. Οι ενυδατικές με χρώμα είναι το τέλειο προϊόν να το φοράς σαν βάση στην δουλειά. Δεν φαίνεσαι έντονα μακιγιαρισμένη και η επιδερμίδα σου δείχνει όμορφη και υγιής.
5. Ένας ωραίος τρόπος για να δώσεις glam στην εμφάνισή σου είναι να παίξεις με το μακιγιάζ των ματιών σου. Τοποθέτησε στο κινητό βλέφαρο μια φωτεινή σκιά όπως πράσινη, και χρησιμοποίησε την πιο σκούρα για να δώσεις βάθος στο βλέμμα.

Και τώρα η ώρα της beauto-συζήτησης. Εφαρμόζεις κάποιο από τα παραπάνω beauty tricks; Εγώ βρήκα ιδιαίτερα έξυπνο το δύο! Εσύ; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More