Τα 8 πιο sexy διάσημα looks που είδαμε αυτό τον μήνα!

Ο Φεβρουάριος, ο επισήμως τελευταίος μήνας του Χειμώνα, πλησιάζει στο τέλος του (yeahh!). Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι σταδιακά θα υιοθετήσουμε όλες τις νέες τάσεις της νέας σεζόν (ρίξε εδώ μια ματιά σε μερικές από τις αγαπημένες μας!). Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κάποια πολύ, πολύ sexy looks που αξίζει να κρατήσουμε άσχετα με την σεζόν και ο Φεβρουάριος ήταν γεμάτος από αυτά. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο hot διάσημες εμφανίσεις αλλά και ποιο είναι το στοιχείο εκείνο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς! Ιδού, λοιπόν, οι sexiest στιγμές του μήνα που αξίζει να αντιγράψεις και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί από την αρχή!

Το sexy ντεκολτέ της Beyonce στα Grammy!

Ένα βαθύ ντεκολτέ από μόνο του δεν αρκεί! Πρέπει το στήθος σου να είναι ανορθωμένο ώστε να δείχνει sexy. Αν δεν διαθέτεις το πλούσιο μπούστο της Beyonce ακολούθησε το παρακάτω tip: πάρε μια πούδρα τερακότα και άπλωσέ την δημιουργώντας ένα σχήμα V ακριβώς στα πλάγια του στήθους σου. Με τον τρόπο αυτό παίζεις με τις φωτοσκιάσεις και το κάνεις να δείχνει πιο πλούσιο.
Plus: Όταν περιποιείσαι σωστά τον εαυτό σου, πάντα ανταμείβεσαι! Εδώ θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης στήθους.

Η γυμνή πλάτη της Cheryl Chole στα British Awards

Tίποτα δεν μπορεί να αναδείξει περισσότερο το sex appeal σου από ένα εξώπλατο φόρεμα, αρκεί φυσικά και η πλάτη σου να είναι περιποιημένη και απαλλαγμένη από κάθε ίχνος spot. Για να έχεις τα αποτελέσματα που θες είναι πολύ βασικό να χρησιμοποιείς ένα σφουγγάρι ξεχωριστά για την περιοχή (ειδικά αν έχεις πρόβλημα) και να απλώνεις αφρόλουτρο στο σώμα σου αφού έχεις τελειώσει με το λούσιμο. Και αυτό γιατί το conditioner που έχεις απλώσει στα μαλλιά όταν έρθει σε επαφή με το σώμα προκαλεί λιπαρότητα.
Extra hint: όταν θέλεις να αναδείξεις την πλάτη σου προτίμησε πλάγια πιασίματα!

Το φλογερό κόκκινο κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου στο Madwalk

To κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο όπλο αποπλάνησης ενώ όπως λένε και οι make up artists από μόνο του αποτελεί ένα μακιγιάζ! Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που το φορά η Σίσσυ Χρηστίδου: στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες, έντονες λάμψεις και κόκκινο ματ κραγιόν! Κι ένα ακόμη tip: αν πιάσεις τα μαλλιά σου σφιχτή αλογοουρά τα χαρακτηριστικά σου θα δείχνουν πιο ανορθωμένα και τα μάτια σου πιο σχιστά!

Το glunge χτένισμα της JLO στα Grammy

Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα να επανακάμπτουν δυναμικά! Το glunge στιλ στην πιο επιτηδευμένη εκδοχή του αρέσουν πολύ στα αγόρια. Από τις stars που το φόρεσαν πιο ωραία είναι η Jennifer Lopez. Αν το επιλέξεις κι εσύ, φρόντισε το ρούχο που θα φοράς να είναι glamorous και λαμπερό. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα από μόνο του είναι πολύ λιτό και χρειάζεται ένα λαμπερό ρούχο για να αναδειχθεί στο έπακρο!

Το ultra shiny μανικιούρ της Βάσως Κολυδά στους Άντρες της Χρονιάς

Κι όμως! Ένα ροκ look μπορεί να δείχνει πολύ sexy. Η Βάσω Κολυδυδά επέλεξε να πλαισιώσει το πολύ in fashion στιλ της με ένα μανικιούρ με έντονες λάμψεις. Το μανικιούρ της βασίζεται στην τεχνική Nail Foils που είδαμε στα ανοιξιάτικα fashion shows. Αν θες να είσαι από τις πρώτες που θα το υιοθετήσει κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα βήματα.

Τα sexy πόδια της Βίκυς Καγιά στο Madwalk

Ποια δεν θα ήθελε να έχει τα πόδια της Βίκυς Καγιά; Στο Madwalk μας άρεσε πολύ η εμφάνισή της με το αέρινο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της. Θυμήσου: φέτος οι τάσεις εξορίζουν τα καλσόν στις βραδινές μας εμφανίσεις. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να φορέσεις φούστα το βράδυ θα πρέπει να φανείς γενναία και να είσαι έτοιμη να τα βάλεις με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πριν από αυτό όμως μην ξεχάσεις να απλώσεις baby oil στα πόδια σου όσο είναι βρεγμένα. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα! Δυο- τρεις σταγόνες για κάθε πόδι αρκούν.
Extra info: Εδώ σου έχουμε μερικά ακόμη tips για όμορφα πόδια 24/7!

To γατίσιο βλέμμα της Jessica Alba στα British Awards

Εyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου και προς τις εξωτερικές γωνίες: το μακιγιάζ που λάτρευε η Marilyn Monroe, η Audrey Hepburn, η Brigitte Bardot και έγινε εφάμιλλο του sex appeal. Αυτό τον μήνα το είδαμε πολύ ωραία φορεμένο στην Jessica Alba με μια γραμμή που σταδιακά “πάχαινε” πλησιάζοντας προς τις εξωτερικές γωνίες. Ένα πολύ βασικό tip για το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι να τοποθετείς ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στις εξωτερικές γωνίες για να κάνεις το βλέμμα σου πιο γατίσιο.
Θέλεις περισσότερα; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα πετύχεις το ίδιο ακριβώς look!

Το επιμελώς ατημέλητο updo της Νάντιας Μπουλέ στους Άντρες της Χρονιάς

Τα ατημέλητα updos είναι η τέλεια λύση για τις βραδινές μας εξόδους. Ειδικά όταν συνδυάζονται με φλογερά κόκκινα κραγιόν! Η Νάντια Μπουλέ στους Άντρες της Χρονιάς έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Εδώ, ο make up artist της Δημήτρης Σταματίου μας αποκαλύπτει όλα τα beauty μυστικά για να πετύχεις κι εσύ αυτό το αποτέλεσμα!

Εσύ ποια θεωρείς την πιο sexy εμφάνιση του μήνα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More