10 stars που άλλαξαν τα μαλλιά τους για χάρη ενός ρόλου! Δες τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις!

Κυρίες μου! Η τέχνη απαιτεί θυσίες, ακριβώς όπως και η ομορφιά. Το ερώτημα, όμως, είναι τι γίνεται με τις stars όταν απαιτούν να θυσιάσουν τα μαλλιά τους για χάρη ενός ρόλου; Προς τα που κλείνει η ζυγαριά; Στην τέχνη ή στην ομορφιά;

Βγαίνοντας από το θερινό στο οποίο έχω μόλις δει την ταινία “Horrible Bosses” και την Jennifer Aniston καστανή, είναι οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό. Ωστόσο, η Jennifer φόρεσε απλώς περούκα σε αντίθεση με την Demi Moore που ξύρισε τα μαλλιά της για χάρη του ρόλου της στο G.I. Jane, ακριβώς όπως και η Natalie Portman (την θυμάσαι με ξυρισμένο κεφάλι;). Παρακάτω θα δεις τις 10 μεγαλύτερες μεταμορφώσεις των stars για χάρη ενός ρόλου!

Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston προκειμένου να παίξει τον ξεκαρδιστικό ρόλο της “ασυγκράτητης” σεξουαλικά οδοντιάτρου στην ταινία Horrible Bosses, έπρεπε να γίνει καστανή! Ωστόσο, η ίδια έχοντας τα τελευταία χρόνια βρει το ιδανικό χρώμα για τα μαλλιά της δίστασε να το κάνει. Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε και στα γυρίσματα της ταινίας φορούσε καστανή περούκα.

Natalie Portman

Για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία V for Vendetta, η Natalie Portman χρειάστηκε σε μια σκηνή να ξυρίσει το κεφάλι της. Η ηθοποιός φάνηκε να μην έχει κανέναν ενδοιασμό να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με με το νέο της
look. Άλλωστε το “γυμνό” κεφάλι της, ανέδειξε τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Rooney Mara

Η Rooney Mara πρωταγωνιστούσε στο The Social Network ακριβώς πριν κόψει τα μακριά μαύρα μαλλιά της και πριν ξανθύνει τα φρύδια της για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία The Girl With The Dragon Tattoo. Εκτός απο αυτά, χρειάστηκε να κάνει piercing στα χείλη, το φρύδι, την μύτη και την θηλή της… Άουτς!

Kristen Dunst

Γνωστή για τα ηλιόλουστα ξανθά μαλλιά της, η Kirsten Dunst έγινε κοκκινομάλλα για να υποδηθεί την Mary Jane Watson στην τριλογία του Spider-Man!

Εmma Stone

Άλλη μια ηθοποιός που έβαψε τα μαλλιά της για τον ρόλο της στην ταινία Spider-Man, η Emma Stone η οποία έγινε ξανθιά προκειμένου να παίξει την Gwen Stacy. Μήπως απλά έπρεπε η ίδια και η Kirsten να ανταλλάξουν ρόλους;

Ηalle Berry

Η Halle Berry έχει περάσει απο όλα τα μήκη μαλλιών αλλά για να υποδηθεί το ρόλο μιας γυναίκας με σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας στην ταινία Frankie & Alice προτίμησε να φορέσει μια περούκα με afro μπούκλες.

Demi Moore

Ενώ γύριζε την ταινία G.I. Jane το 1997, η Demi Moore ξύρισε τα διάσημα μακριά μαλλιά της και συνόδευσε τον τότε συζυγό της Bruce Willis στο κόκκινο χαλί, αποτελώντας έτσι το πιο καυτό “καραφλό” ζευγάρι!

Kate Winslet

Ο εκκεντρικός ρόλος της Kate στην ταινία Eternal Sunshine Of The Spotless Mind απαιτούσε να κάνει στα μαλλιά της κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου, απο ανοιχτό πορτοκαλί σε μπλε, φτάνοντας ακόμα και στο πράσινο! Οι απότομες αλλαγές στα μαλλιά της όμως ήταν που πυροδότησαν την γρήγορη άνοδο της ταινίας!

Sienna Miller

Για να παίξει την Eddie Sedgwick- ένα εκκεντρικό κορίτσι των parties- στην ταινία Factory Girl που γυρίστηκε το 2006, η Sienna Miller έκοψε τα ξανθά μακριά μαλλιά της σε ένα stylish κοντό. Το νέο μποέμικο στιλ της έδωσε λίγη ακόμα “αλητεία” στο ελεύθερο πνέυμα της και στην “όπου φυσάει ο άνεμος” προσωπικότητά της!

Μeryl Streep

Ενώ υποδυόταν την Miranda Priestly, το αφεντικό απο την κόλαση, στην ταινία The Devil Wears Prada, η Meryl Streep φορούσε μια γκρι περούκα σχεδιασμένη απο τον παγκοσμίως γνωστό σχεδιαστή περουκών J. Roy Helland.

Read More

And More