Η Τατιάνα με καρέ! Σου δείχνουμε πώς να το κάνεις κι εσύ!

Αν είσαι fun του Μια θα είδες χθες την Τατιάνα με καρέ! Αλλά να που εγώ ήμουν εκεί και εκτός από το να παρουσιάζω την στήλη της ομορφιάς έχω και αυτό τον ρόλο να σου μεταφέρω backstage beauty (κυρίως!) info!

Για την χθεσινή εκπομπή, λοιπόν, η Τατιάνα με την προσωπική της hair stylist, Ντίνα Τρούσσα (να ξέρεις πως της λέω κάθε φορά να έρθει για how to στο TLIFE κι ελπίζω σύντομα να μου κάνει το χατίρι!), επέλεξαν αυτό το ultra chic καρέ που, όμως, δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει όταν μιλάμε για ψεύτικο καρέ (στο εξωτερικό κάνει καριέρα ως… faux bob). To καρέ της Τατιάνας δεν ήταν vague στην 60’s λογική που έχουμε συνηθίσει, αλλά επρόκειτο για ένα ultra sleek καρέ, τόσο πειστικό που αν δεν ήξερες την Τατιάνα και την αγάπη που έχει για τα μακριά μαλλιά ίσως και να νόμιζες πως τα είχε κόψει. Bonus πόντος: η λεπτή κορδέλα στα μαλλιά που έδινε ένα girly twist στο χτένισμα.

Και να, λοιπόν, πώς είναι η Τατιάνα με καρέ, την μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά που συναντήσαμε το 2014 (για το ντοκουμέντο του πράγματος διασταύρωσε info εδώ στη λίστα με τα hot και not trends της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας!)…

/

Από την θεωρία στην πράξη: έρχοναι γιορτές. Στον κόσμο της ομορφιάς αυτή η περίοδος μεταφράζεται ως η καλύτερη εποχή για beauty πειραματισμούς και σίγουρα ένα faux bob όπως αυτό της Τατιάνας θα σε ανανεώσει και στοιχηματίζω πως θα σε κάνει και κέντρο συζήτησης σε κάποια από τις εξόδους με φίλους. Αν θες, λοιπόν, να δεις πώς γίνεται για να το κάνεις κι εσύ, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!

PS: Εν τω μεταξύ θα πολιορκώ στενά την Ντίνα Τρούσσα να έρθει στο studio του TLIFE και να μας δείξει μερικά από τα χτενίσματα που αγαπά η Τατιάνα και έχει κάνει κατά καιρούς στο “Μία”. Stay tuned 😉

Read More

And More