Ξέρουμε κάθε προϊόν που έβαλε στα μαλλιά της η Kim Kardashian στα MTV VMA!

Μπορεί να έχει περάσει περίπου μια εβδομάδα από τότε που έγιναν τα MTV VMA Awards αλλά:
1.Μπορείς να φρεσκάρεις πάντα τη μνήμη σου εδώ και να παίρνεις έμπνευση από τα beauty looks των stars στο κόκκινο χαλί και…
2. Όσο φτάνουν ακόμη στο mail μου infos για λεπτομέρειες που αφορούν σε make up- μαλλιά οφείλω να σε ενημερώνω. Ειδικά όταν αυτά τα infos αφορούν την Kim Kardashian (και μια έγκυος Kim Kardashian διπλασιάζει την αξία της!).

Παρακάτω, λοιπόν, σου έχουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για το wet look με το οποίο εμφανίστηκε στο red carpet και το οποίο επιμελήθηκε ο Celebrity Hair Stylist Michael Silva με προϊόντα Moroccanoil…

/

Αρχικά, “το λείο και κομψό χτένισμα της Kim, ήταν εμπνευσμένο από το κορίτσι Balmain, που αιχμαλωτίζει με το ισχυρό, τολμηρό και μοντέρνο glamour”, εξήγησε ο ίδιος ενώ στην συνέχεια έδωσε details για το πώς θα αντιγράψουμε το χτένισμα βήμα προς βήμα, προϊόν προς προϊόν:
– Ξεκινήστε, απλώνοντας, σε νωπά μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες Moroccanoil Treatment Light και συνεχίστε με Moroccanoil Volumizing Mousse και Moroccanoil Styling Gel.
– Χρησιμοποιώντας την Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush, στεγνώστε με πιστολάκι τα μαλλιά, με φορά μακριά από το πρόσωπο.
– Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά, χωρίστε τα σε τούφες 5 – 8 εκατοστών και ισιώστε τα σίδερο μαλλιών (δουλεύοντάς τα από το λαιμό και προς τα πάνω), ψεκάζοντάς κάθε τούφα με Moroccanoil Glimmer Shine Spray.
– Για να ολοκληρώσετε το look, βουρτσίστε τα μαλλιά από το μπροστινό τμήμα των μαλλιών, προς τον αυχένα και ψεκάστε με άφθονο Moroccanoil Luminous Hairspray.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More