Η Gigi Hadid έκανε το καλύτερο μακιγιάζ που έχουμε δει τελευταία!

Αν πρόκειται να βγεις απόψε (ή αύριο, ή όποτε!) να κάνεις οπωσδήποτε αυτό το μακιγιάζ. Γιατί αυτό το μακιγιάζ 1. το έκανε η Gigi Hadid που είναι αυτό που λέμε model of the moment και 2. είναι και πολύ διαφορετικό απ’ό,τι έχουμε δει τελευταία.

Μια photo…

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/5_6/gigi-hadid-eyeliner-maybelline-double-white-w540.jpg

Κι ένα close up…

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/5_6/gigi-hadid-eyeliner-maybelline-double-white-close-w540.jpg

Το συγκεκριμένο make up που ουσιαστικά πρόκειται για ένα διπλό eyeliner το φόρεσε η Gigi Hadid σε ένα beauty event με αφορμή τα 100 χρόνια της Maybelline New York στο Τορόντο, το έκανε η make up artist Grace Lee και όπως είπε δεν της πήρε περισσότερο από πέντε λεπτά.

Κι εντάξει, μπορεί εμείς να χρειαστούμε κάμποσο χρόνο παραπάνω αλλά να που αξίζει τον κόπο και αυτά είναι τα βήματα (που θα κάνουν τον κόπο να αξίζει 😉

1. Σχημάτισε μια πολύ χοντρή γραμμή με λευκό eyeliner προεκτείνοντας αρκετά από τις εξωτερικές γωνίες. Σκέψου ότι αυτή η γραμμή πρέπει να είναι τόσο χοντρή που να καταλαμβάνει τα 2/3 του κινητού βλεφάρου. Δοκίμασε το Matte Kajal White του The Body Shop (€11.00).
2. Πάνω από την χοντρή γραμμή του λευκού eyeliner σχημάτισε μια πιο λεπτή πολύ κοντά στην ρίζα του κινητού βλεφάρου αφήνοντας ένα κενό στις εσωτερικές γωνίες.
3. Βάλε στην ρίζα του κάτω βλεφάρου μια χρυσή σκιά.
4. Ολοκλήρωσε με γενναίες δόσεις μάσκαρα για μήκος μόνο στις άνω βλεφαρίδες.

ΔΕΝ ΤΟ ΄ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ EYELINER;
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες το trick για να το απλώσεις τέλεια!

Read More

And More