Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της στο TLIFE!

Είναι μια συζήτηση που θα μπορούσες να είχες κάνει κι εσύ με μια φίλη σου. Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχετε μιλήσει για μαλλιά, μακιγιάζ, έχετε ανταλλάξει tips και έχετε “παίξει” καλλυντικά; Αυτό ακριβώς κάναμε και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Γιατί μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, χρειαζόμαστε ένα beauty διάλειμμα για να νιώσουμε… όμορφα (κυριολεκτικά!).

Ποια είναι τα τρία προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;
Έχω τρέλα με το liposan μου, δηλαδή ακόμα και αν είμαι τελείως αμακιγιάριστη θέλω να νιώθω τα χείλη μου ενυδατωμένα. Επίσης έχω σχέση – εξάρτησης με την μάσκα μαλλιών μου και με την κρέμα σώματός μου. Γενικότερα μου αρέσει να είναι ενυδατωμένο το σώμα μου, τα χείλια, να είναι μαλακά τα μαλλιά μου. Έχω θέμα με την ενυδάτωση, οπότε διαλέγω liposan, κρέμα σώματος και κρέμα μαλλιών!
Έχεις κάποιο beauty icon; Τι θαυμάζεις πάνω της;
Μου αρέσει η Monica Bellucci που είναι χυμώδης, εκρηκτική και ελκυστική χωρίς να είναι προκλητική. Δηλαδή μου αρέσει το σεξαπίλ της που δεν γίνεται ποτέ χυδαίο.
Μαλλιά – επιδερμίδα- δόντια: Για ποιο είσαι περήφανη και τι θα άλλαζες;
Είμαι σίγουρα για τα μαλλιά μου περήφανη γιατί μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, τα προσέχω πολύ και είμαι περήφανη που δεν έχω extension. Και για τα δόντια μου είμαι περήφανη γιατί έχω φορέσει 6 χρόνια σιδεράκια και έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ που νομίζω ότι δικαιούμαι να είμαι περήφανη.
Δανείζεις τα καλλυντικά σου στις φίλες σου;
Από τότε που έπαθα μια αλλεργία με το πρόσωπό μου, δεν δανείζω κάτι που μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην επιδερμίδα μου, δηλαδή make up, πούδρα, σφουγγαράκια, πινέλα κλπ. Αλλά το να δανείσω μία σκιά ή ένα lipgloss το κάνω με ευχαρίστηση!

Υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθεις ανασφάλεια με την εμφάνισή σου; Πότε;
Πολλές! Αν ξυπνήσω μια μέρα και δεν έχω κοιμηθεί καλά και δεν έχω και διάθεση, αυτό που θα δω στον καθρέφτη δεν με ικανοποιεί απόλυτα. Η εμφάνισή μου και το πως βλέπω τον εαυτό μου ταυτίζονται και με το τι διάθεση έχω, πόσο ξεκούραστη είμαι.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα σε βερνίκι;
Είμαι λίγο βαρετή σε αυτά, δηλαδή γαλλικό ή κόκκινο ή κάποιο παλ χρώμα. Δεν θα με δεις ποτέ με πράσινα, μπλε, κίτρινα νύχια που είναι της μόδας. Μου αρέσουν τα πιο κλασικά.
Ποιο άρωμα φοράς;
Τα τελευταία δύο χρόνια φοράω της Hermes το Eau Des Merveilles.

Πως αντιμετωπίζεις μια bad hair day;
Με ένα κότσο ή μια απλή κοτσίδα ή γρήγορα στο μπάνιο για λούσιμο για μια καλύτερη hair day!
Ποια κρέμα σώματος φοράς;
Φοράω από τα Kiehl’s μια πολύ ενυδατική κρέμα.
Για ποια αλλαγή στην εμφάνισή σου έχεις μετανιώσει;
Επειδή τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθώ πάρα πολύ να χοντρύνω το σχήμα των φρυδιών μου και να το μεγαλώσω, μετανιώνω που τα περισσότερα χρόνια είχα πολύ λεπτά φρύδια.

Tης Αγγελικής Χριστοπούλου

Read More

And More