Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το beauty look της Σ. Τσιμτσιλή από τον Δ. Σταματίου!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της. Αλλά πέρα από την παρουσίαση του βιβλίου είχε… και τέλειο beauty look δια χειρός Δημήτρη Σταματίου.

Το να μας πει όλες τις λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν ένα τηλεφώνημα μακριά! Και να τι μας είπε σε αυτό το τηλεφώνημα ο beauty expert που ξέρει να αναδεικνύει την γυναικεία θηλυκότητα όσο λίγοι!

“Με την Σταματίνα πειραματιστήκαμε αρκετά με την εικόνα της για το χθεσινό event. Θέλησα να κάνω κάτι με το οποίο να ένιωθε και η ίδια πολύ καλά. Εξάλλου, αυτό είναι το μυστικό: να νιώθει μια γυναίκα ασφάλεια! Ταυτόχρονα, όμως, θέλησα να προσαρμόσω και την τελευταία τάση στα μαλλιά που είναι τα 90’s και το γνωστό σε όλους μας κοκοράκι, το οποίο δείξαμε και λίγες μέρες πριν στη Μία. Έτσι, δημιούργησα ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά της κρεπάροντας πολύ καλά την ρίζα και ρίχνοντας αρκετή λακ ώστε να τα σταθεροποίησω από τη μια μεριά πίσω από το αυτί. Για να κάνω το κοκοράκι κρέπαρα περίπου μια παλάμη και μετά με μια βούρτσα το έστρωσα για να ενωθεί με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Tip! Για να μην χαλάσει το κοκοράκι ρίξτε λακ στο εσωτερικό μέρος στο κοκοράκι κοντά στην ρίζα των μαλλιών και με πιστολάκι σε ζεστό αέρα το σταθεροποιείτε.
Στο μακιγιάζ κάναμε μια πιο bronze βάση με γυαλάδες, χρυσή σκιά σβησμένη με καφέ μολύβι στα μάτια και στο εσωτερικό του ματιού μαύρο μολύβι για να δείξει το βλέμμα πιο μυστηριώδες. Ολοκληρώσαμε το μακιγιάζ των ματιών με 2-3 στρώσεις μάσκαρα και στα χείλη κάναμε ένα χρώμα του δέρματος ενώ για να φαίνονται πιο λαμπερά τοποθετήσαμε κοραλί gloss στο κέντρο”.

Και τελικά τα 90’s όντως επέστρεψαν! Δες πώς να κάνεις κοκοράκι στο παρακάτω βίντεο!

Λοιπόν, τι λες; Θα το υιοθετήσεις;

Read More

And More