Ο Δ. Σταματίου μας λέει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Σ. Τσιμτσιλή από την βάφτιση!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βάφτισαν τις κόρες τους. Και η Σταματίνα ήταν… πέντε συλλαβές: εκ-θαμ- βω-τι-κή! Guess what? Αυτό το εκθαμβωτικό look με σισιλιάνικες αναφορές μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ.

Γιατί να, ο Δημήτρης Σταματίου που κρύβεται πίσω από πολλά υπέροχα μακιγιάζ και μαλλιά που βλέπεις εκεί έξω, είναι πάντα πρόθυμος να μας κάνει όλες πιο όμορφες και να μας δώσει εδώ στο TLIFE κάποια inside info.

Να, λοιπόν, πώς θα αντιγράψεις κι εσύ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Σταματίνας ακολουθώντας τα steps που μας είπε ο beauty expert, Δημήτρης Σταματίου!

/

“Στα μαλλιά κάναμε ένα πολύ chic σινιόν με τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά και αυστηρή χωρίστρα στη μέση και πολύ sleek υφή. Αρχικά, δημιούργησα μια χαμηλή αλογοουρά την οποία περιέστρεψα περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας ώστε να δημιουργήσω ένα μικρό μπομπάρι και στερέωσα με τσιμπιδάκια”.
Tο tip του ειδικού: Αν δεν έχεις πολύ πυκνά μαλλιά χρησιμοποίησε ένα μπομπάρι.
Για να δεις τι είναι το μπομπάρι και πώς το τοποθετείς στα μαλλιά κάνε κλικ εδώ.

“Για το make up κάναμε μια πολύ φυσική βάση με make up με μικροκρυστάλλους το οποίο μας δίνει extra λάμψη. Στα μάτια βάλαμε ένα σβησμένο καφέ μολύβι με καφέ- χρυσές σκιές και πολύ μάσκαρα ώστε να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα. Ολοκληρώσαμε με ένα κραγιόν στο χρώμα του δέρματος”.

Read More

And More