Ο κομμωτής της Victoria Beckham για την posh: “Φτιάχνει τέλεια τα μαλλιά της μόνη της!”

Ο Ken Paves είναι κολλητός φίλος της Victoria Beckham και κολλητός… κομμωτής της που τώρα κυκλοφορεί το βιβλίο του με τίτλο You are beautiful (η παραγγελία είναι ήδη στον δρόμο από το amazon). Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του βιβλίου του μίλησε στο Grazia Daily και αποκάλυψε 2-3 hints από διάσημες που έχεις συνεργαστεί και ούτε που μας πήγαινε ο νους!

Ο Ken Paves ανέβασε αυτή την photo στο instagram του πριν λίγες μέρες. Και, όπως βλέπεις, η Victoria είναι όντως φίλη του!

“Είναι πολύ καλή στα μαλλιά! Κάνεις τέλειες κοτσίδες και κυματισμούς με ψαλίδι. Καμιά φορά είμαστε μαζί και της λέω Ω, Θεέ μου, τα μαλλιά σου δείχνουν υπέροχα! Ήρθε κάποιος και στα έκανε;”, είπε ο Ken Paves για την Victoria Beckham.

Στην ίδια συνέντευξή του ο Ken ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez και την Oprah είπε: “Πάντα κοιτάω την ντουλάπα των πελατών μου πριν αποφασίσω τι χτένισμα θα κάνω”. Και αν νόμιζες ότι η Posh έχει 568741 εκ. ρούχα να κρέμονται στην ντουλάπα της, ο Ken υποστηρίζει άλλα: “Θαυμάζω την Victoria γιατί έχει την πιο οργανωμένη ντουλάπα. Όλα είναι τακτοποιημένα και στη θέση τους. Και όχι, η ντουλάπα της δεν είναι τεράστια για κανέναν λόγο!”.

Πάντως, η Posh και ο hair stylist συνεργάζονται από το ’06 και παρακάτω, μπορείς να δεις πόσο, όντως, της ταιριάζει! Με λίγα λόγια: όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Victoria στα μαλλιά της από παιδί μέχρι σήμερα!

Read More

And More