Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.11.2013 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

WOW! Το μακιγιάζ της Victoria Beckham είναι το επόμενο που πρέπει να κάνουμε!

WOW! Το μακιγιάζ της Victoria Beckham είναι το επόμενο που πρέπει να κάνουμε!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Στην επιφάνεια εργασίας μου υπάρχει ήδη ο φάκελος "εορταστικά μακιγιάζ" ο οποίος μόλις εγκαινιάστηκε από την Victoria Beckham! Η οποία Victoria Beckham μας έχει συνηθίσει να την προσέχουμε για το στιλ της (το οποίο λόγω budget δεν μπορούμε ούτε να πλησιάσουμε) παρά για το μακιγιάζ της που είναι το ίδιο smokey συνδυασμένο με τα ίδια nude χείλη (αλλά μπορούμε να αγγίξουμε)! Όχι, όμως, και αυτή την φορά!

Η Victoria Beckham εμφανίστηκε στα Bambi Awards στο Βερολίνο (ετήσια βραβεία στα οποία βραβεύονται άνθρωποι που με ένα τρόπο επηρεάζουν το γερμανικό κοινό), πήρε βραβείο για την ομώνυμη σειρά ρούχων της, και είχε αυτό το υπερτέλειο smokey με glittery σκιά και περίγραμμα με μαύρο μολύβι. Και να το close up...Και το μακιγιάζ αυτό δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό με τα σωστά φώτα στο κόκκινο χαλί...Αλλά να δύο σημεία που πρέπει να προσέξεις αν αποφασίσεις να κάνεις αυτό το μακιγιάζ:
1. Φρόντισε να έχεις ένα επίσημο κάλεσμα, γι' αυτό ιδανικό θα ήταν να το κρατήσεις για τις γιορτές που έρχονται.
2. Το μακιγιάζ από μόνο του είναι πολύ δυνατό. Συνδύασέ το με ένα μαύρο φόρεμα και χωρίς αξεσουάρ έτσι ώστε να ισσοροπήσεις το look και να μην δείχνεις υπερβολική κι έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα! Η κομψότητα είναι το ζητούμενο!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10