Αυτός ο Άγγελος της Victoria Secret είναι α-γνώ-ρι-στος χωρίς μακιγιάζ!

Βρισκόμαστε στο άρθρο no56854 για το πώς το μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει άλλο άνθρωπο. Και αν είσαι και Άγγελος της Victoria Secret μπορείς να γίνεις τόσο αγνώριστη ώστε να περάσεις τον έλεγχο του αεροδρομίου και να μην σε καταλάβει κανείς (ή να περάσεις με κόκκινο και να μην γλιτώσεις το πρόστιμο γιατί αυτός που σε σταμάτησε ΔΕΝ καταλάβε ότι είσαι ένα από τα πιο sexy κορίτσια που περπάτησαν ποτέ στον πλανήτη γη).

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Behati Prinsloo, η οποία με make up και χωρίς make up είναι σαν να μιλάμε για δύο διαφορετικούς ανθρώπους!

/

Το πιο εντυπωσιακό εδώ είναι ότι η Behati δεν μας έχει συνηθίσει (για εμάς που την παρακολουθούμε. Αν όχι, καν’το γιατί έχει τεράστιο στιλιστικό ενδιαφέρον!) σε υπερβολικό μακιγιάζ και συνήθως επιλέγει πιο φυσικά beauty looks όπως αυτό παρακάτω…

… Και δεν κάνει αυτό που κάνει ας πούμε η Kim Kardashian η οποία φοράει στο πρόσωπό της τόνους make up!

Ερώτηση: μπορείς να εντοπίσεις, λοιπόν, εδώ ποια είναι εκείνη η beauty κίνηση που αλλάζει τόσο τον Άγγελο της Victoria Secret στην before- after εκδοχή του;

Εγώ θα έλεγα πως είναι η βάση (τσέκαρε το πριν. Η επιδερμίδα της είναι αρκετά κόκκινη σαν να έχει κάνει μόλις κάποιο fractional). Εσύ έχεις να δώσεις κάποια άλλη beauty εξήγηση; Στείλε comment!

Read More

And More