Δες το beauty δώρο που πήρε η Βίκυ Καγιά λόγω εγκυμοσύνης!

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις πιο όμορφες και stylish εγκυμονούσες! Fact! Και αν ήθελες να πάρεις και κανάδυο tips για το πώς μπορείς να είσαι έγκυος αλλά και να διατηρείσαι και πολύ όμορφη και χωρίς πολλά, πολλά παραπανίσια κιλά από εκείνη θα έπρεπε να τα πάρεις!

Και τώρα ξέρουμε κι εκείνο το προϊόν που μόλις έφτασε στα χέρια της και που (λογικά θα!) φοράει εντατικά στην κοιλίτσα της ώστε να αποφύγει τις ραγάδες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

/

Αυτό που βλέπεις παραπάνω είναι ένα beauty δώρο που έφτασε στην Βίκυ Καγιά και πρόκειται για ένα κάτι σαν… beauty cake γεμάτο Bio oil λαδάκια. Τα συγκεκριμένα έχουν έρθει στην Ελλάδα εδώ και περίπου δύο χρόνια και πρόκειται για λάδι πασπαρτού που, όμως, είναι ιδανικό και για τις ραγάδες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κι εδώ στο TLIFE το γνωρίζαμε χρόνια πριν αφού γι’ αυτό μας είχε μιλήσει η Τόνια Σωτηροπούλου (δες εδώ την beauty συνέντευξή της) αλλά και μια υπεριδάσημη του κόσμου αυτού που με το που πειράζει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της σπέρνει beauty πανικό! Μαντεύεις ποια είναι; Η απάντηση εδώ!

Read More

And More