1 γυναίκα τέσταρε τρία διαφορετικά αδιάβροχα eyeliner και δες τις έγινε!

Ένα από τα υπερεκατομμύρια beauty resolutions του 2017 είναι να μην ξοδεύουμε επίσης υπερεκατομμύρια χρήματα στα καλλυντικά. Και με βάση αυτόν τον beauty στόχο, αυτό το τεστ στο οποίο μας μύησε μια χρήστρια του reddit, θα σε ενθουσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο τεστ της αυτό η xcxo, έκανε focus στα αγαπημένα της eyeliner με σκοπό να τεστάρει πραγματικά ποια ήταν αδιάβροχα (καμιά μας δεν θέλει να έχει την ανασφάλεια ενός eyeliner που έχει τρέξει όταν βγαίνει βράδυ και μένει έξω μέχρι το πρωί ;).

NYX collection noir vs. KVD tattoo vs. stila stay all day

Αυτό που έκανε, λοιπόν, είναι να βάλει στο χέρι της και τα τρία αυτά eyeliner, έπειτα να τα βάλει κάτω από το νερό και τέλος να τα τρίψει για να δει ποιο πραγματικά άντεξε στο τεστ. Και με δεδομένο ότι καμιά μας στην πραγματικότητα όταν βάζει eyeliner δεν πάει να πλύνει το πρόσωπό της και μετά να τρίψει τα μάτια της, αυτά τα eyeliner φαίνεται να είναι πραγματικά σταθερά. Κράτησε σημειώσεις ποια:
-Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner στην απόχρωση Dark Brown
– Kat Von D Tattoo Liner στην απόχρωση Trooper
– NYX Cosmetics Collection Noir Liquid Liner

Αλήθεια, εσύ έχεις εντοπίσει το τέλειο eyeliner; Tώρα κάνε κλικ εδώ και δες 6 πανέξυπνα tricks που μπορείς να κάνεις με το eyeliner!

Read More

And More