7 διαφορετικοί τρόποι να απλώσεις το eyeliner στα μάτια σου με τον πιο χριστουγεννιάτικο τρόπο!

Ο beauty κόσμος χαρακτηρίζεται από μια αυτονομία. Για παράδειγμα: την στιγμή που αυτή την περίοδο οι περισσότεροι στολίζουν το σπίτι τους, μια beauty addict θα κάνει focus πάνω της και θα χτενίσει, ας πούμε, τα μάτια της με το σωστό μακιγιάζ. Και δεν είναι απλώς παράδειγμα αλλά γεγονός!

Η Meghan Rusk, η οποία είναι γνωστή στα social ως @phunky_town έδωσε στους 15.000 περίπου followers μια εντελώς διαφορερική έμπνευση για το μακιγιάζ των ματιών της σε σχέση με τις γιορτές και τους πρότεινε όχι έναν αλλά επτά διαφορετικούς τρόπους να απλώσουν το eyeliner!

“Μου αρέσει να απλώνω το eyeliner και η περίοδος των γιορτών είναι η καλύτερη της ζωής μου! Το να διακοσμίσω το σπίτι μου όπως το φαντάζομαι είναι κάτι που θα με βάλει σε πολλά έξοδα, οπότε αποφάσισα να συνδυάσω την αγάπη μου για τα Χριστούγεννα με την αγάπη μου για το μακιγιάζ!”, είπε η ίδια στο αμερικάνικο allure και δες παρακάτω τι δημιούργησε…



Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Η ίδια λέει ότι έχει αρκετές ακόμη ιδέες (τουλάχιστον δέκα) οπότε μάλλον πρέπει να την ακολουθήσεις εδώ!

Read More

And More