9 ολοκαίνουρια προϊόντα για να ξεκινήσει η άνοιξη. Αποκλειστικά για εθισμένες στην ομορφιά

Ο Φεβρουάριος είναι ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, ο Μάρτιος ο πρώτος της άνοιξης οπότε ναι, μπορούμε να καλωσορίσουμε την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου! Όπως σου έχω ξαναπεί, η αρχή κάθε εποχής είναι η περίοδος που γίνονται τα περισσότερα λανσαρίσματα με τις πιο πολλές beauty αφίξεις. Έτσι και τώρα. Σε εβδομαδιαία βάση στο γραφείο φτάνουν υπέροχα προϊόντα για τα οποία φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε μέσα από την στήλη του must have (aka εδώ). Να, λοιπόν, τι έφτασε τις τελευταίες μέρες…

Μάσκες μαλλιών σε μονοδόσεις, Express Beauty Hair Mask της Apivita

Στον μέσο όρο beauty ζωής μας όλες έχουμε κάνει μάσκες προσώπου σε μονοδόσεις της Apivita. Και ένα από τα αγαπημένα μας ελληνικά brands μόλις λάνσαρε αντίστοιχες μάσκες και για τα μαλλιά μας. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου ένα φακελάκι μπορεί να σου διαρκέσει για περισσότερο από μια χρήσεις ενώ αλλάζεις ανάλογα με τις ανάγκες και την διάθεσή σου κάθε φορά! Bonus: υψηλά ποσοστό φυσικότητας έως και 100%! Τιμή: €2.40

Ενυδατικό balm λάψης, Extra Illuminating Moisture Balm της Bobbi Brown

Τέρμα ο χειμώνας, τέρμα και η θαμπή όψη της επιδερμίδας. Οι νέες τάσεις θέλουν το πρόσωπό μας να είναι λαμπερό και αλαβάστρινο και αυτό το ολοκαίνουριο στικ της Bobbi Brown το επιτυγχάνει με δύο τρόπους: 1. το βάζεις σαν ενυδατική κάτω από το foundation ή και χωρίς να φορέσεις foundation και 2. τοπικά στα σημεία που θέλεις να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Foundation υψηλής κάλυψης και μακράς διάρκειας, Power Fabric του Giorgio Armani

Τα foundation του Giorgio Armani είναι από τα τελειότερα της αγοράς. Το ολοκαίνουριο τεχνολογικό του επίτευγμα- λανσάρισμα συνδυάζει την απόλυτη κάλυψη και τη λάμψη χωρίς να έχεις cakey effect. Αν, για παράδειγμα, η επιδερμίδα σου είναι αρκετά λιπαρή και έχεις σημάδια που θέλεις να καλύψεις, επίλεξέ το! Τιμή: €52.50

Gel διατήρησης χτενίσματος 48 ωρών, Shape Me της EIMI

Το να πέσεις για ύπνο και να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί με ανακατεμένα μαλλιά είναι σχεδόν καθημερινότητα. Και είναι και στην ρουτίνα σου να παιδεύεσαι με τις ώρες το επόμενο πρωί για να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Λοιπόν, τι θα έλεγες αν υπήρχε ένα προϊόν styling που θυμάται με τι μαλλιά έπεσες για ύπνο ώστε να ξαναξυπνήσεις με αυτά; Λοιπόν, αυτό ακριβώς κάνει και το νέο gel θερμικής ενεργοποίησης για 48ωρη διατήρηση του look. Περιέχει σύμπλεγμα πολυμερούς απομνημόνευσης (shape memory) που βοηθά στη διαμόρφωση του στυλ των μαλλιών, και διατηρεί το styling έως και 48 ώρες.

Κρέμα ημέρας και νυκτός που μειώνει τις ρυτίδες σε 14 μέρες Line Interception Power Duo, La Prairie

Δεν θα σου μιλήσω με επιστημονικούς όρους. Για αυτή την κρέμα που συνδυάζει από τη μια μεριά κρέμα ημέρας και από την άλλη κρέμα νυκτός θα σου πω δύο πράγματα: Πρώτον, είναι από τα τελειότερα beauty gadget που έφτασαν στα χέρια μας τελευταία και λόγω συσκευασίας. Δεύτερον, όσοι το έχουν δοκιμάσει το αποκαλούν botox in a bottle και πράγματι αποτελεί μια πολύ light εκδοχή του botox που υπόσχεται σε 14 ημέρες και νύκτες να λειάνει τις ρυτίδες σου.

Πούδρα λάμψης Candleglow Sheer Perfecting Powder, Laura Mercier

Η Laura Mercier έχει αγαπήσει το αποτέλεσμα που δίνει το ζεστό φως των κεριών όταν αντανακλάται στην επιδερμίδα και γι’ αυτό συνεχίζει να μεγαλώνει την οικογένεια Candleglow, προσθέτοντας στην ήδη αγαπημένη σειρά την Candleglow Sheer Perfection Powder. Τοποθέτησέ τη σε στρατηγικά σημεία (ψηλά στα ζυγωματικά, κορυφή της μύτης κλπ) ή κάνε ένα ελαφρύ πέρασμα σε όλο το πρόσωπο και το αποτέλεσμα είναι σαν να έχεις το πιο ζωντανό, υγιές και φωτεινό πρόσωπο που μπορεί να επιθυμεί κανείς. Τιμή: €38.30

Gloss για φρεσκοφιλημένο εφέ Work It Out Crystal Glaze Gloss Ripped της MAC


Το τελειότερο χρώμα που μπορεί να έχουν τα χείλη σου είναι αυτό το χρώμα που αποκτούν μετά από το φιλί της πρώτης φοράς! Αυτό το αποτέλεσμα δίνει και στα χείλη σου το συγκεκριμένο gloss σε pot από την ολοκαίνουρια συλλογή μακιγιάζ της MAC με άπειρα και εξίσου λατρεμένα προϊόντα. Σύντομα, θα σου γράψω κι άλλα για αυτή τη σειρά!

Θρεπτικό λάδι 3 σε 1για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά Pure Greek Olive του Κορρέ


Έναν περίπου χρόνο πριν ο Κορρές μας σύστησε πρώτη φορά σε μια ολοκαίνουρια σειρά με ελαιόλαδο η οποία αγαπήθηκε για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι γιατί το λάδι ελιάς μπορεί να δώσει στην επιδερμίδα σου αυτή την απαλότητα και μια τέλεια μυρωδιά χωρίς… χημείες. Σήμερα, η σειρά αυτή αποκτά περισσότερα “παιδιά” με κρέμες προσώπου, αφρόλουτρα, mist και body lotion που είμαι σίγουρη πως θα περάσουν όλα από το μπάνιο σου. Όμως, για εμένα το προϊόν που ξεχωρίζει είναι χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το πολυχρηστικό λάδι ελιάς. Και μόνο αν το δοκιμάσεις θα αντιληφθείς όλους τους… πολυχρηστικούς λόγους. PS: λειτουργεί ακόμη και ως highlighter ψηλά στα ζυγωματικά!

Ρουζ The Blush Tropical Coral no47 των Dolce & Gabbana

To ρουζ σου για την άνοιξη πρέπει να είναι όσο πιο ζωηρόχρωμο γίνεται. Επίσης, πρέπει να το τοποθετείς σωστά ακριβώς πάνω στα μάγουλα για να πετυχαίνεις αυτό το fresh αποτέλεσμα που σημαίνει ότι κι εκείνο πρέπει να έχει την τεχνολογία που του επιτρέπει να γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου. Λοιπόν, αυτό το blush το εντόπισα στην spring collection των Dolce & Gabbana!


Read More

And More