AMA 2016: Η Selena Gomez επέστρεψε στο κόκκινο χαλί! Δες το beauty look της!

Είμαστε μεγάλες fan της Selena Gomez και όχι μόνο γιατί με κάθε της εμφάνιση παίρνουμε και ένα δυνατό beauty μάθημα, αλλά κυρίως γιατί παίρνουμε ένα μάθημα από εκείνη γενικά! Τον περασμένο Αύγουστο, λοιπόν, η Selena αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο με σκοπό να εστιάσει στην υγεία της ενώ λίγο πριν είχε πει στο αμερικάνικο People: “Όπως γνωρίζετε η περισσότεροι πριν από έναν χρόνο μοιράστηκα μαζί σας ότι πάσχω από λύκο, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει τον άνθρωπο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ανακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι παρενέργειες του λύκου. Και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα!”.

΄Ετσι, λοιπόν, αφού πέρασε αρκετό διάστημα σε κλινική, η Selena αποφάσισε να επιστρέψει στο κόκκινο χαλί στα χθεσινοβραδινά American Music Awards. Η ίδια δεν ανέβασε καμία photo της στον προσωπικό της λογαριασμό, φρόντισε, όμως, να το κάνει ο make up artist της, Hung Vanngo!

Και να η Selena Gomez στην πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλούς μήνες!


Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail με χωρίστρα στη μέση, τα μάτια της ήταν μακιγιαρισμένα με σκούρες, σβησμένες σκιές και το αποτέλεσμα ήταν πολύ elegant! Εν ολίγοις, η Selena μας έδωσε ένα ακόμη δυνατό μάθημα! Και όχι μόνο ομορφιάς…

Για περισσότερες δόσεις Selena Gomez κάνε κλικ εδώ και δες την beauty μεταμόρφωσή της όλα αυτά τα χρόνια!

Read More

And More