AMA 2016: Το μανικιούρ της Gigi Hadid με τα 200 Swarovski! Δες photo!

Όταν σκεφτόμαστε τις λέξεις νύχια και Swarovski στην ίδια πρόταση το μυαλό μας πάει σε κάτι υπερβολικό, κάτι που θα μας έφερνε στο νου αυτό εδώ (βλ. no 9). Όμως, τα 200 Swarovski που τοποθετήθηκαν στα νύχια της Gigi Hadid για τα Ameican Music Awards στα οποία ήταν και συμπαρουσιάστρια δεν ήταν καθόλου υπερβολικά τελικά!

Παρακάτω μια μακρινή λήψη από την Gigi μέσα στο υπέροχο, κατακόκκινο Versace φόρεμά της…

Και παρακάτω χορταστικά close ups από τα νύχια…

Το μανικιούρ έγινε από την celebrity nail artist Mar y Soul (καν΄την follow στο instagram εδώ) η οποία προκειμένου να αποφύγει τις υπερβολές κινήθηκε σε nude, μπεζ και χρυσούς τόνους. Αφού, λοιπόν, έβαψε τα νύχια της Gigi με το βερνίκι Maybelline New York Color Show Nail Lacquer απόχρωση Bare Beige κόλλησε συνολικά πάνω από 200 αυτοκόλλητα στα πλαϊνά των νυχιών της Gigi.

“Χρησιμοποίησα τα αγαπημένα μου τσιμπιδάκια φρυδιών από την Κορέα και ένα εργαλείο dot, το Crystal Catana Tool που αγόρασα πρόσφατα από το Skyline Beauty”, είπε στο Allure η nail artist αναλύοντας την τεχνική.

Πάντως, όποια κι αν ήταν η τεχνική της το αποτέλεσμα ήταν κάθε άλλο παρά υπερβολικό! Αντίθετα, όλες θα θέλαμε να το κάνουμε! Σωστά;

Read More

And More