Άλλη μια photo μας αποδεικνύει πως το μακιγιάζ κάνει θαύματα!

Ένα χρόνο περίπου πριν η vlogger Nikki που ακόμη τότε δεν ήταν γνωστή ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο The Power of Make up στο οποίο μας δείχνει το θαύμα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ! Το βίντεο μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές έχει 32 εκατομμύρια views και παρακάτω μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου (σε περίπτωση που ήσουν από τους λίγους που δεν το είχαν δει)…

Το βίντεο αυτό έφερε την beauty επανάσταση και όλο και περισσότερα κορίτσια ανέβαζαν στο instagram selfies που τις έδειχναν μισές μακιγιαρισμένες και με το hashtag #thepowerofmakeup. Σκοπός τους ήταν και είναι να αποδείξουν πως το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα, πως έχει τρομερό fan αλλά συνάμα πως το να κάνεις μακιγιάζ δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου ως έχει.

Την περασμένη εβδομάδα ένα ακόμη κορίτσι, η Kelsie Swygart, ανέβασε μια photo της σε αυτή τη λογική και με αυτό το hashtag, η οποία έγινε viral!


Στην φωτογραφία, η διαφορά ανάμεσα στον μακιγιαρισμένο και στον αμακιγιάριστο εαυτό της είναι τεράστια αφού στην δεξιά μεριά δεν μπορεί κανείς να υποψιαστεί ότι αυτό το κορίτσι έχει φακίδες.

“Λατρεύω τις φακίδες μου και θέλω να δείχνω όσο πιο φυσική γίνεται σε καθημερινή βάση. Όταν ήμουν μικρή, όμως, προσπαθούσα να τις καλύψω γιατί τα παιδιά με κορόιδευαν. Βεβαίως, όσο μεγαλώνεις γίνεται κάτι μαγικό που σε κάνει να μην νοιάζεσαι για την γνώμη των άλλων και νομίζω πως τότε ήταν που άρχισα να αγαπώ τις φακίδες μου!”.

Και δεν είσαι η μόνη Kelsie! Όλος ο κόσμος της ομορφιάς έχει αρχίσει να αγαπά τις φακίδες. Μάλιστα, στα shows οι make up artists έχουν αρχίσει να δημιουργούν και φακίδες με μολύβια. Για δες εδώ!

POLL για κορίτσια με φακίδες: τις καλύπτετε ή όχι;

Read More

And More