Αν δεν μπορούμε να έχουμε το άρωμα της Kim Kardashian ας έχουμε αυτό το μανικιούρ (που μοιάζει με το άρωμα)!

Το γεγονός ότι η Kim Kardashian έγινε πλουσιότερη κατά 10 εκατομμύρια δολάρια είναι το beauty νέο της ημέρας. Μέχρι να γίνει πλουσιότερη κατά άλλα τόσα εκατομμύρια από κάτι άλλο που θα λανσάρει.

Φυσικά, το άρωμα χάρη στο οποίο κέρδισε τόσα χρήματα έγινε sold out και δεν υπάρχει ούτε μια Ελληνίδα που να το έχει στα χέρια της (εκτός αν υπάρχει κάποια που μπορεί να στείλει mail και να με διαψεύσει). Αλλά εμείς εδώ στο TLIFE σκεφτήκαμε το εξής: αφού δεν μπορούμε να έχουμε το μπουκαλάκι στα χέρια μας, γιατί να μην κάνουμε στα νύχια μας ένα σχέδιο που να μοιάζει με το μπουκάλι από το νέο άρωμα της Kim; Ok, όχι ακριβώς έτσι!

Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι είναι big thing το 2017 και η Kim Kardashian εμπνεύστηκε από το rose quartz για να ντύσει το μπουκάλι του αρώματός της. Εμείς, κατά το παρελθόν, επειδή αγαπήσαμε εξίσου το rose quartz κάναμε αυτό το how to: πώς να κάνεις στα νύχια σου το Rose Quartz manicure. Και έφτασε η ώρα αυτά τα δύο θέματα να παντρευτούν σε αυτό το ένα!

Από την θεωρία στην πράξη: για να δεις πώς θα κάνεις το μανικιούρ Rose Quartz βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ και δες τα βήματα όπως τα μάθαμε από τους experts του Νύχι- Νύχι!

Read More

And More