Αν φοβάσαι το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες δεν πρέπει να δεις αυτό!

Να σηκώσουν τώρα το χέρι τους όσες φοβούνται το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες! Τελικά είμαστε πολλές! Λοιπόν, αν είσαι όντως μια από εμάς ΜΗΝ κάνεις scroll down και ΜΗΝ δεις αυτό το θέμα! Γιατί σε αυτό το θέμα ένας από τους μεγαλύτερους beauty εφιάλτες μας παίρνει σάρκα και οστά!

Η redditor Aub3912 ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες δείχνει το ατύχημα που είχε όταν χρησιμοποιήσε το ψαλίδι για να κάνεις τις βλεφαρίδες της γυριστές. Μαντεύεις; Yeap! Οι βλεφαρίδες της κόπηκαν.

Στο είχα πει ότι ΔΕΝ πρέπει να δεις αυτό το θέμα!

Ok, πάρε τον χρόνο σου και μπόλικες βαθιές ανάσες! Και τώρα κάτι κάπως ανακουφιστικό: αυτό το ατύχημα δεν είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί ανά πάσα στιγμή και αν απλώς πας να κάνεις ψαλίδι στις βλεφαρίδες σου! Τώρα, γιατί συνέβη σε εκείνη; “Φτερνίστηκα ενώ έκανα ψαλίδι και πραγματικά εκείνη την στιγμή ένιωσα να ξεριζώνω τις βλεφαρίδες μου!”.

Όμως, υπάρχουν και ευχάριστα νέα: για τις βλεφαρίδες πολύ καλό είναι το καστορέλαιο ή το λάδι καρύδας που θρέφουν και δυναμώνουν. Αλλά μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι οι βλεφαρίδες σου θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι οι βλεφαρίδες σου βγαίνουν πιο δυνατές και ανθεκτικές.

Εν τω μεταξύ, μπορείς να δοκιμάσεις τις βλεφαρίδες extensions! Εμείς το κάναμε και έχουμε όλα τα info εδώ! Bonus: φωτογραφίες πριν και μετά!

Read More

And More