Αν ψάχνεις το νέο σου ανοιξιάτικο άρωμα θα το βρεις εδώ

Την άνοιξη ανεβάζουμε τα χειμερινά ρούχα μας και τα χειμερινά αρώματά μας! Γιατί η νέα σεζόν έχει αυτή την ξεσηκωτική, ανανεωτική και πιο ανάλαφρη διάθεση που σετάρεται καλύτερα με ένα αντίστοιχα ανάλαφρο άρωμα. Εδώ σου έχουμε δείξει ήδη τα πρώτα ανοιξιάτικα αρώματα που έφτασαν στο γραφείο και μιας και έχουμε και πολλές νέες αφίξεις δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε ένα τέτοιο αφιέρωμα: ανοιξιάτικα αρώματα, λοιπόν, part 2! Δες παρακάτω τα 8 αγαπημένα μας που έφτασαν στο γραφείο. Αν ψάχνεις το επόμενό σου άρωμα, θα το βρεις εδώ!

Fresh Couture Pink, Moschino, €59.50/50ml
To Fresh Couture λανσαρίστηκε έναν χρόνο περίπου πριν στο γαλάζιο μπουκάλι και αυτή την ανατρεπτική συσκευασία που θυμίζει καθαριστικό για τζάμια. Και τώρα, το άρωμα φοράει τα ανοιξιάτικά του, ντύνεται στα ροζ και μας ξεσηκώνει εκ νέου! Ροζ γκρέιπφρουτ και Lily of the Valley συνδυάζονται αρμονικά με το άγριο τριαντάφυλλο, το ροζ Υάκινθο και τους τραγανούς και ζουμερούς σπόρους του ροδιού προσδίδοντας στο άρωμα μοναδική ένταση και φρεσκάδα. Στις νότες βάσης Κέδρος, Ambrox & Musk αφήνουν ένα ακαταμάχητο αισθησιακό ίχνος. Λουλουδάτο και πολύ δροσερό!


Escada Fiesta Carioca, €64.10

Τα limited edition καλοκαιρινά αρώματα του οίκου Escada κλείνουν 25 χρόνια και το γιορτάζουν με αυτή τη συλλεκτική και super καλοκαιρινή άφιξη! Εμπνευσμένο από τη Βραζιλιάνικη καριόκα, το μοναδικό ενθουσιασμό για τη ζωή και τους γεμάτους χρώμα εορτασμούς, το ESCADA Fiesta Carioca αναδύεται μέσα από τις φρουτώδεις, λουλουδάτες νότες του, που θυμίζουν ένα ατελείωτο καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο στενούς φίλους και διασκέδαση. Ένας φόρος τιμής στην ιδιαίτερη κληρονομιά του οίκου μόδας ESCADA και σε μία από τις πιο επιτυχημένες καλοκαιρινές σειρές αρωμάτων του, αυτό το επετειακό Summer Limited Edition άρωμα αντιπροσωπεύει τη χαρά της ζωής.
Boss Ma Vie Florale
Το λανσάρισμα του BOSS MA VIE FLORALE ολοκληρώνει την τριάδα αρωμάτων, που είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της μοντέρνας γυναίκας, ακολουθώντας τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των BOSS VA VIE POUR FEMME και BOSS MA VIE INTENSE. Αυτό το φρέσκο και απολαυστικό άρωμα καλεί κάθε γυναίκα να χαλαρώσει τους ξέφρενους ρυθμούς της και να αφιερώσει πολύτιμο χρόνο για να απολαύσει κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.Το άρωμα τιμά όλες τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μοντέρνα γυναίκα, αναμειγνύοντάς τες με ένα εορταστικό σύμβολο, ένα μπουκέτο λουλούδια.
Miu Miu L’eau BleueEDP, €83.00/50ml
Το νέο Miu Miu L’Eau Bleue αποτελεί την πιο απαλή και δροσερή εκδοχή του κλασικού Miu Miu. Αιχμαλωτίζει τη συγκεκριμένη στιγμή ενός ανοιξιάτικου πρωινού, οπού η πρωινή δροσιά γεμίζει με το άρωμα του lily of the valley που μόλις άνθισε.
Tom Ford Velvet Orchid Lumiere, €100.00/50ml
To νέο άρωμα του Tom Ford που αποτελεί συνέχεια του Velvet Orchid ανήκει στην κατηγορία των oriental floral αρωμάτων με νότες από εσπεριδοειδή, πολύτιμα λουλούδια, βανίλια και μέλι. Το αποτέλεσμα είναι ένα απόλυτα θηλυκό και αισθησιακό άρωμα που θα λατρέψεις ανεξαρτήτως εποχής! Από τις πιο αισθησιακές μυρωδιές που έφτασαν στο γραφείο!

Giorgio Armani Si Rose Signature, €88.30
Παραμένοντας αναλλοίωτο από την πρώτη έκδοσή του το 2016, το SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum εξερευνά τη διπλή συμφωνία τριαντάφυλλου που ανθίζει μέσα από ένα απρόσμενο chypre. Το SÌ ROSE SIGNATURE είναι μια ωδή στα ιριδίζοντα ροδοπέταλα και τη φωτεινή θηλυκότητα, ένα άρωμα που θα αγαπήσει κάθε chic γυναίκα εκεί έξω!

Estee Lauder Bronze Goddess eau de parfum
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες beauty ειδήσεις της χρονιάς! Το θρυλικό πλέον Bronze Goddess που έχει συντροφεύσει τόσα και τόσα καλοκαίρια μας κυκλοφορεί φέτος και σε eau de parfum εκδοχή. Θερμό, αισθησιακό και μυστηριώδες, αυτό το αποπλανητικό, νέο άρωμα συγκρατεί την λάμψη της υπογραφής του καλοκαιρινού Bronze Goddess Eau Fraîche, ταξιδεύοντας μας όμως πιο βαθιά σε καυτές αμμώδεις παραλίες κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος για ακόμα πιο έντονες εμπειρίες. Αν περιμένεις να μυρίσεις το Bronze Goddess όπως το γνώριζες θα πρέπει να επενδύσεις στο eau fraiche και όχι το edp!

Read More

And More