Αν ψάχνεις το τέλειο κόκκινο κραγιόν που φοράει η Stella Maxwell να ξέρεις πως είναι…

Υπάρχουν κάποια προϊόντα- κλειδιά με τα οποία πρέπει να εφοδιάζουμε το νεσεσέρ μας όπως αντιστοίχως πρέπει να έχουμε και κάποια προϊόντα- κλειδιά με τα οποία πρέπει να εφοδιάζουμε την γκαρνταρόμπα μας! Ας πούμε: όπως οφείλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας ένα μικρό μαύρο φόρεμα, έτσι αντίστοιχα στο νεσεσέρ μας πρέπει να έχουμε ένα κόκκινο κραγιόν. Όμως, το να βρεις το τέλειο lbd ή το τέλειο κόκκινο κραγιόν δεν είναι καθόλου εύκολα tasks, εκτός αν πέσεις τυχαία πάνω τους!

Κι επειδή εδώ είμαστε η beauty στήλη ας κάνουμε focus στο κόκκινο κραγιόν: πριν λίγες μέρες έφτασαν στο γραφείο μερικά ολοκαίνουργια launches της Max Factor.

Ανάμεσα σε όλα τα new entries (τσέκαρε οπωσδήποτε την διάφανη μάσκαρα φρυδιών), εντοπίσαμε και το τέλειο κόκκινο κραγιόν. Τέλειο γιατί είναι το απόλυτο ματ χωρίς να ξηραίνει τα χείλη και γιατί υπάρχει στην πιο καθαρή, κλασική, πασπαρτού κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει σε όλες μας! Bonus: η απόχρωση Velvet Matte Lipstick no 30 Desire είναι αυτή που φοράει και η Stella Maxwell, αγαπημένο it girl και νέο πρόσωπο της καμπάνιας!

Και τώρα που βρήκες το… τέλειο lbd για τα χείλη σου, δεν μένει παρά να το δοκιμάσεις!

Read More

And More