Αναζητάς ένα προϊόν καθαρισμού που να εξαφανίζει τα πάντα από το πρόσωπό σου; Μόλις το βρήκες!

Η κοσμετολογία κάνει κάθε μέρα και μια beauty ανακάλυψη. Κι έτσι, ενώ παλιά είχαμε ένα μόνο σαπούνι για να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας πλέον έχουμε 4916 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων με πιο πρόσφατη τα νεράκια ντεμακιγιάζ που όπως είδαμε και σε αυτό το poll χρησιμοποιείται οι περισσότερες για το ντεμακιγιάζ σας.

Λοιπόν, ο τελευταίος hot τρόπος να καθαρίζεις το πρόσωπό σου και πραγματικά να εξαφανίζονται όλα, από τους περιβαλλοντικούς ρίπους μέχρι και τη μάσκαρα, είναι τα cleansing balm, δηλαδή εκείνα τα πολύ παχύρρευστα προϊόντα σε βαζάκι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το τελευταίο λανσάρισμα της Estee Lauder (βγαίνει τον Μάιο στα καταστήματα) που έφτασε στο γραφείο μας και είμαστε ενθουσιασμένες.

Πρόκειται για το Advanced Night Micro Cleansing Balm το οποίο απλώνεις στο πρόσωπό σου κάνοντας απαλό μασάζ και αυτό αργότερα μεταμορφώνεται σε λάδι και όταν το ξεπλύνεις πια με ζεστό νερό γίνεται γαλάκτωμα και εξαφανίζεται αφήνοντας την επιδερμίδα πεντακάθαρη και χωρίς αυτή την άσχημη αίσθηση τραβήγματος. Αργότερα φοράς κανονικά την κρέμα σου.

Το συγκεκριμένο καθαριστικό balm το φοράς αποκλειστικά βράδυ γιατί αφαιρεί πραγματικά και σε βάθος κάθε ίχνος make up και ρίπων αλλά και όλα όσα εκκρίνει η επιδερμίδα κατά την διάρκεια της μέρας και άρα είναι έτοιμη για την βραδινή της ανάπλαση. Αντίθετα, ο πρωινός καθαρισμός πρέπει να είναι πιο ήπιος καθώς όλα αυτά τα έλαια που εκκρίνει η επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας, όσο κοιμόμαστε δηλαδή, τα χρειάζεται ως προστατευτικό φιλμ.

Έχεις απορίες; Διάβασε εδώ όλους τους νέους τρόπους καθαρισμού του προσώπου και περισσότερες λεπτομέρειες για τα cleansing balms. Εν τω μεταξύ, σκοπεύω τις επόμενες εβδομάδες να αντικαταστήσω το γαλάκτωμα και το σαπούνι μου με το balm κι ετοιμάζω review!

Read More

And More