Άννα Κορακάκη: οι 5 beauty στιγμές της Χρυσής Ολυμπιονίκη!

Η Άννα Κορακάκη είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης που μερικές ώρες πριν έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες κατακτώντας την πρώτη θέση στην σκοποβολή. Όμως, πέρα από τη σκοποβολή η ίδια έχει και μερικές beauty αδυναμίες τις οποίες ανακαλύψαμε χαζεύοντας το instagram της! Δες παρακάτω…

1. Λατρεύει τις πλεξίδες!


Γαλλική πλεξίδα που φαίνεται να έγινε λίγο πριν ξεκινήσει το μάθημα στην σχολή από συμφοιτήτρια και φίλη της. Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνουμε από τα hashtag. Κι εδώ η χρυσή Ολυμπιονίκης μας μπορεί να πάρει μερικές ακόμη ιδέες για πλεξίδες!

2. Λατρεύει τις μέρες που συνδυάζουν beaute και χαλάρωση!


Κατά το παρελθόν είχε ανεβάσει αυτή τη photo στο instagram γράφοντας beauty & relax day. Ένα από τα beauty μυστικά της φαίνεται να είναι η λευκή σκιά στις κόγχες του ματιού που κάνουν το βλέμμα άμεσα πιο ξεκούραστο!

3. Λατρεύει την ανανέωση και το κομμωτήριο!


Μια selfie με πιο κοντά και ultra sleek μαλλιά!

4. Λατρεύει τα μακριά νύχια!


Και από αυτή τη photo και από την χθεσινή της βράβευση, η Άννα Κορακάκη φαίνεται πως αγαπά τα μακριά μήκη στα νύχια και τα έντονα χρώματα!


… ενώ σε αυτή την photo έγραψε: “φαίνεται πως χαζεύω τα νύχια μου αλλά στην πραγματικότητα κάνω ένα γρήγορο τσεκ στην σφαίρα πριν ρίξω!”

5. Λατρεύει τα καλλυντικά!


Και ποιο κορίτσι δεν; Εδώ μας δίνει μια backstage αίσθηση πριν από φωτογράφιση γιατί η Χρυσή Ολυμπιονίκης που μας έκανε όλους περήφανους δεν παύει να είναι κορίτσι! Και να έχει αδυναμία στο beauty 😉

Read More

And More