Anti-A Gin: δες το gin που σε κρατάει νέα!

Μέχρι τώρα ξέραμε πως για να σταματήσουμε την διαδικασία της γήρανσης θα πρέπει να ξοδέψουμε κάποιες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας, να βάλουμε κάμποσες κρέμες και πού και πού να κλείνουμε και ένα ραντεβού με τον δερματολόγο παύλα πλαστικό μας!

Και τώρα, έρχεται αυτή η εταιρία με ποτά και σου λέει πως αν θες να παραμείνεις νέα θα πρέπει να πιεις κάτι παραπάνω #sorrybutnotsorry! Αυτή η εταιρία, λοιπόν, δημιούργησε ένα gin με τον πανέξυπνο τίτλο Anti-A gin (κατά το anti-aging, δηλαδή αντιγηραντικό, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με gin) που λέει ότι σταματά την διαδικασία της γήρανσης. Πώς; Περιέχει 40% τζιν και το υπόλοιπο είναι κολλαγόνο, χαμομήλι, πράσινο τσάι καθώς και κάποια ακόμη αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά.

Στην ερώτηση, τώρα, αν υπάρχει κάποια επιστήμη πίσω από αυτό, η Journal of Cosmetics Dermatology είχε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν μια έρευνα που αποδείκνυε ότι αυτοί που παίρνουν καθημερινά συμπλήρωμα κολλαγόνου έχουν πιο ενυδατωμένη και λιγότερο γερασμένη επιδερμίδα.

Σε έπεισε; Το Anti-A Gin διατίθεται online εδώ και κοστίζει 35 λίρες.

Read More

And More