Αυτά είναι τα 4 προϊόντα που θα βάλουμε στο νεσεσέρ των διακοπών μας! Τώρα και για πάντα!

Από το beauty department του TLIFE περνάνε 100 περίπου νέα προϊόντα το μήνα. Κάποια από αυτά τα προϊόντα τα δοκιμάζουμε και τα βάζουμε πίσω στη beauty ντουλάπα και για κάποια δίνουμε μάχη για το ποια θα τα βάλει στο ντουλάπι του μπάνιου της (και στο νεσεσέρ των διακοπών της αυτή την περίοδο)!

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν αυτά τα τέσσερα προϊόντα για τα οποία θα σου μιλήσω εδώ. Πρόκειται για την σειρά Cleria της Pharmasept που την βρίσκεις στο φαρμακείο και πάντα τα προϊόντα φαρμακείου σου δημιουργούν αυτή την αίσθηση ασφάλειας! Ας γίνουν οι συστάσεις, λοιπόν…


PHOTO CREDIT: Αλέξανδρος Μακρής

Πρόκειται για την σειρά λείανσης των πρώτων ρυτίδων που αποτελείται από καθαριστικό αφρό προσώπου, scrub το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο σώμα σου, την κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ και πολυσακχαρίτες από χαρούπι και το απόλυτο must have που θα λατρέψει το πρόσωπό σου, το σώμα σου και ο… καλός σου, αφού θα σου χαρίσει την πιο απαλή επιδερμίδα που είχες ποτέ, το Cleria Renewal Dry Oil!
Τα βήματα των διακοπών αλλά και του beauty routine με Cleria είναι απλά:
Βήμα no 1: πλένεις το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ βάζοντας ελάχιστη ποσότητα mousse στην βρεγμένη σου επιδερμίδα
Βήμα no 2: απλώνεις την κρέμα σου κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ χωρίς να παραλείπεις την περιοχή του ντεκολτέ, επίσης πρωί και βράδυ
Βήμα no 3: μια με δύο φορές την εβδομάδα κάνεις scrub για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου. Η διαδικασία αυτή θα σε βοηθήσει να παρατείνεις το μαύρισμά σου!

Βήμα no 4: μετά την θάλασσα και αφού κάνεις το ντους σου άπλωσε στην βρεγμένη σου επιδερμίδα το Cleria Renewal Dry Oil. Είναι super ενυδατικό, βοηθά την επιδερμίδα σου να παραμείνει για πάντα νέα χάρη στην πρωτεϊνη Klotho που οι επιστήμονες περιγράφουν και ως πρωτεϊνη της νεότητας (!) ενώ παράλληλα έχει τέλεια μυρωδιά! Επίσης, το ίδιο λάδι είναι πολυχρηστικό αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπό σου για να κάνεις μασάζ πριν απλώσεις την κρέμα σου, ακόμη και στα μαλλιά σου για να τους δώσεις ενυδάτωση και βαθιά θρέψη! Είναι όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε εδώ στο TLIFE, το beauty gadget πασπαρτού!

Έχεις άλλες ανάγκες; Η Pharmasept έχει μια ολοκληρωμένη σειρά για καθεμία από εμάς! Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ώριμη ανακάλυψε την σειρά καταπολέμησης της γήρανσης! Τα εξειδικευμένα προϊόντα της (Lift Effect Cream, Renewal Dry Oil, Eye Perfection Cream, Anti-spot Serum) καλύπτουν κάθε ανάγκη του δέρματος σε καθημερινή βάση και χαρίζουν ξανά στο πρόσωπο τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.

Τέσσερα προϊόντα, μια υπέροχη επιδερμίδα για τώρα το καλοκαίρι και για πάντα! Αυτά είναι τα προϊόντα που έχουμε στο ντουλάπι του μπάνιου μας! Στο δικό σου;

Read More

And More