Αυτά είναι τα beauty brands για τα οποία θα μιλάει όλος ο κόσμος το 2017!

Κάνω αυτή τη δουλειά από το 2005. Και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει huge αλλαγές στον κόσμο της ομορφιάς, όμως σε καμία άλλη χρονιά δεν στριμώχτηκαν τόσες πολλές όσο τα τελευταία δύο χρόνια. Κάποτε, για εμάς τις beauty editors η βασική πηγή ενημέρωσης για τα προϊόντα που πρόκειται να έρθουν ήταν οι ίδιες οι εταιρίες καλλυντικών οι οποίες μας καλούσαν σε αυτό που εμείς οι beautiezzzz λέμε παρουσιάσεις και κρατούσαμε σημειώσεις για όλα όσα επρόκειτο να έρθουν τους επόμενους μήνες. Φεύγοντας πέρναμε αυτά τα προϊόντα μαζί μας για να τα δοκιμάσουμε πρώτες και να γράψουμε γι’αυτά.

Πλέον, όμως, ακόμη και αν είσαι beauty editor, δηλαδή αν βρίσκεσαι στην πηγή της ενημέρωσης, ένα μεγάλο κομμάτι της ενημέρωσής σου αυτής έρχεται από τα social και αυτά που ψιθυρίζουν οι vloggers του εξωτερικού στα βίντεό τους. Έτσι, από τα χιλιάδες likes που συγκεντρώνει μια photo που δείχνει το τάδε ή το δείνα προϊόν μπορείς να αντιληφθείς τα next big things στον κόσμο της ομορφιάς. “Διαβάζοντας”, λοιπόν, τα likes και υπακούοντας στο beauty ένστικτο καταγράψαμε παρακάτω τα brands για τα οποία θα μιλάει όλος ο κόσμος το 2017. Και φυσικά, για πολλά από αυτά οι ψίθυροι ξεκίνησαν από το ’16!


Too Faced
Το brand υπάρχει χρόνια στην Ελλάδα, την βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora, αλλά η χρονιά που πέρασε ήταν huge για την Too Faced. Η ανακοίνωση της επικείμενης κυκλοφορίας της παλέτας Papa don’t Peach που μυρίζει βερίκοκο δημιούργησε παγκόσμια beauty προσμονή, έχει viral στα social ενώ το ’16 ήταν και η χρονιά που εξαγοράστηκε και από την Estee Lauder Companies για 1.450.000 δολάρια.


Kat Von D
Είναι τα προϊόντα που ανυπομονούμε να έρθουν στην Ελλάδα! Η ίδια λατρεύεται έτσι κι αλλιώς από τις απανταχού bloggers ωστόσο εκείνο που την έφερε πιο κοντά στην καρδιά τους ήταν η ανακοίνωση που έκανε μέσα στην προηγούμενη χρονιά ότι επρόκειτο να κάνει όλα τα προϊόντα της vegan, κερδίζοντας και μια ακόμη τεράστια μερίδα κοινού. Για το 2017 οι παλέτες Saint & Sinner και Pastel Goth είναι τα huge λανσαρίσματα που κάποιοι περιμένουν πώς και πώς!


Anastasia Beverly Hills
Όταν οι αδερφές Kardashian– Jenner δηλώνουν ότι δεν αφήνουν κανέναν να πειράξει τα φρύδια τους παρά την ίδια την Anastasia, τότε είναι λογικό πως το brand σου θα εκτοξευτεί στα ύψη. Ειδικά, αν ακολουθεί και μια συνεργασία με τον Mario Dedivanovic, αποκλειστικό make up artist της Kim Kardashian. Στην Ελλάδα το brand το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora και εννοείται πως τα προϊόντα φρυδιών της είναι μερικά από τα καλύτερα που κυκλοφορούν εκεί έξω!


Urban Decay

Το brand που ξεκίνησε 20 χρόνια πριν με 10 κραγιόν όλα κι όλα στην συλλογή του, βραβεύτηκε από το WWD ως το brand της χρονιάς για το 2016! Εδώ θα βρεις την πιο διάσημη παλέτα του κόσμου, την Naked, και πολλά ακόμη προϊόντα που είναι παγκόσμια best seller. Πρόσφατα ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά από (μάντεψε!) τα Sephora κι εδώ μπορείς να δεις το αναλυτικό review μου.


ΝΥΧ Cosmetics
Ένα ακόμη brand που, ευτυχώς για εμάς, ήρθε στην Ελλάδα το 2016 και θα είναι huge και το 2017 είναι και τα Nyx από το ελληνικό νύχτα (yeap!). Κάποιοι τα αποκαλούν τα Zara του beauty γιατί εδώ θα βρεις πολύ stylish, ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα ομορφιάς με πιο διάσημα τα ματ υγρά κραγιόν του.


Glossier
Από την δημιουργό του Into The Gloss, Emily Weiss, τα Glossier είναι ένα από τα δυνατότερα brands του 2016 και έπεται και συνέχεια. Για το ’17 η ίδια και η ομάδα της ετοιμάζουν ένα μυστικό προϊόν που λέγεται Phase 3 και που ανυπομονούμε να αποκαλυφθεί. Δυστυχώς, δεν γίνονται αποστολές στην Ελλάδα, κάτι που ευελπιστούμε να αλλάξει με τη νέα χρονιά!


Tarte
Επίσης ένα super καινοτόμο brand που θα είναι huge το 2017 είναι και το Tarte. Δυστυχώς δεν έρχεται στην Ελλάδα, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα. Εν τω μεταξύ, για να καταλάβεις πόσο μπροστά είναι αυτό το brand, έχει ειδική σειρά, την athleisure beauty για όσες είναι εθισμένες και στην ομορφιά και στη γυμναστική ώστε να είναι παντού περιποιημένες χωρίς να φαίνονται υπερβολικές!


Huda Kattan
Είναι από τις μεγαλύτερες influencers στον κόσμο της ομορφιάς που την περασμένη χρονιά αποφάσισε να λανσάρει και μερικά προϊόντα με την υπογραφή της. Όπως ήταν αναμενόμενο το μολύβι χειλιών, η σκιά και το κραγιόν που λάνσαρε έγιναν αμέσως sold out. Αυτό ήταν μόνο η αρχή και το brand της Huda Kattan με τον τίτλο Huda Beauty θα είναι huge τη νέα χρονιά!


Tata Haper

Μια ακόμη μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς είναι τα φυτικά καλλυντικά. Το brand Tata Haper που βασίζεται σε συστατικά όπως το μπρόκολο έχει ένα ακόμη προβάδισμα: η Jourdan Dunn και η Gwyneth Paltrow τα λατρεύουν! Και αυτά τα κορίτσια έχουν υπερτέλειες επιδερμίδες ώστε να σε κάνουν διακαώς να θες να τα δοκιμάσεις κι εσύ. Δυστυχώς δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά ανυπομονούμε για τη μέρα που θα φτάσει στα αυτιά μας ένα τέτοιο ευχάριστο νέο!

Read More

And More