Αυτά είναι τα πιο stylish πινέλα που είδαμε ποτέ (και δεν κοστίζουν μια περιουσία)!

Στην ομορφιά κατά καιρούς μας συστήνονται κάποιες νέες τάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν και με καλλυντικά και προϊόντα. Έτσι, τελευταία έχουμε δει, για παράδειγμα, να είναι τάση τα πλακέ πινέλα αλλά και οτιδήποτε mermaid, από μανικιούρ μέχρι χρώμα μαλλιών και οπωσδήποτε κάποια προϊόντα που αφήνουν αυτό το mermaid effect στην επιδερμίδα μας.

Αυτά τα πινέλα που βλέπεις εδώ συνδυάζουν δύο στα δύο, έφτασαν στα χέρια μας πριν λίγο καιρό, μας ενθουσίασαν και αποφασίσαμε να κάνουμε… spread the news!

Πρόκειται για πινέλα σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε διαφορετικά σημεία του προσώπου σου, όπως κάτω από τα μάτια ή τα πλαϊνά της μύτης, απλώνουν άψογα κάθε υγρό προϊόν, έχουν τέλειο design και ένα τέλειο ακόμη part είναι ότι δεν κοστίζουν μια περιουσία!

Όλες ξέρουμε ότι για να αγοράσουμε πινέλα θα πρέπει να υπολογίσουμε αρκετό budget. Όμως το σετ πινέλων Moda Prismatic Face Perfecting kit της Royal & Langnickel κοστίζει €26.00.

Και αφού ξεσηκώθηκες αρκετά (το ξέρουμε γιατί πριν από εσένα βρεθήκαμε εμείς στη θέση σου) μπορείς να τα αποκτήσεις εδώ στην Make Me Up.

Read More

And More