Αυτή είναι η νέα beauty τρέλα! Κραγιόν που έχει μέσα… λουλούδι!

Τον τελευταίο ένα μήνα περίπου είναι μεγάλη τάση στην ομορφιά τα λεγόμενα mood lipsticks, εκείνα τα κραγιόν των 90’s καταβολών που αλλάζουν χρώμα όταν τα βάζεις στα χείλη σου. Ήδη σου έχουμε δείξει εδώ ένα πράσινο κραγιόν από την Make Me Up κι εδώ τα mood lipstick που έβγαλε πρόσφατα η MAC.

Και σκέφτεσαι: το γεγονός ότι ένα κραγιόν αλλάζει χρώμα όταν το φοράς ανάλογα με την θερμοκρασία του σώματός σου είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Σωστά; Τι παραπάνω μπορεί να γίνει; Η απάντηση έρχεται από την κινέζικη αγορά και το brand Kailijumei- ένα brand που δημιουργεί πολύ οικονομικά αλλά πολύ… exclusive καλλυντικά (???). Τι έκανε αυτό το brand; Δημιούργησε διάφαντα mood lipstick που στο εσωτερικό τους έχουν ένα λουλούδι!


Σύμφωνα με την εταιρία τα κραγιόν είναι ενυδατικά και όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία του σώματος τόσο πιο ροζ αποδίδει το χρώμα πάνω στα χείλη.


Υποψιάζομαι πως τα συγκεκριμένα κραγιόν σε εντυπωσίασαν αρκετά οπότε και θα θες να τα αποκτήσεις! Να σε προειδοποιήσω για τα εξής: 1. τα κραγιόν είναι sold out και γίνεται συνεχώς restock οπότε πρέπει να έχεις τον νου σου συνεχώς και 2. δεν είναι σίγουρο αν έρχονται στην Ελλάδα. Αλλά για περισσότερα info μπορείς να δεις εδώ στην επίσημη σελίδα του brand!

Read More

And More